Facebook Twitter Email Pinterest

Juuso Pykälistö

07.09.2005 /

Rallin SM-sarjan johtaja Juuso Pykälistö ei osallistu Uudenkaupungin SM-ralliin

Tulevana viikonloppuna edessä on kauden toiseksi viimeinen SM-ralli, joka ajetaan edellisvuosien syksyiseen tapaan Uudenkaupungin ympäristössä.
Taistelu Suomen mestaruudesta käy kiihkeänä, sillä iso-A ryhmän neljällä kuljettajalla on täydet mahdollisuudet mestaruuteen. Lähtöluetteloa tutkiessa voidaan huomata yhden mestarikandidaatin nimen puuttuvan - sarjajohtaja Juuso Pykälistö ei starttaa Uudenkaupungin reitille!

- Juuso on Uudenkaupungin SM-rallin aikaan leipätyönsä ääressä eli saarivaltakunnassa Citroenin tehdastiimin WRC-auton ohjaimissa, jossa hän suorittaa testiä niin Citroenille kuin myös Michelinille loppukauden kilpailuja silmällä pitäen, perusteli Juuson kilpailuinsinööri Ari Saxberg.

Vaikka nyt yhdestä osakilpailusta jää Pykälistöltä äärimmäisen tärkeät mestaruuspisteet saamatta, ei hän silti heitä kirvestä kaivoon. Kuukauden päästä Riihimäen ympäristössä ajetaan kauden viimeinen SM-kilpailu, jossa jaossa on korotetut pisteet. Tämä tilanne mahdollistaa sen, että sarjajohtajan viittaa kantavalla Pykälistöllä on edelleen mahdollisuudet mestaruuteen.

- Tulemme kauden päättävään Valvoline SM-ralliin rytinällä! Taistelemme kirkkaimmasta mitallista hamaan loppuun asti! Mutta annetaan nyt kilpakumppaneiden ajaa Uudenkaupungin SM-ralli ja katsotaan sitten strategiaa tulevaan kilpailuun. Juuso Pykälistö ja Saxspeed toivottaa muille WRC-kuljettajille vauhdikasta viikonloppua, toivotti Saxberg.

Lisätietoja:
Jani Kekoni / Plopcrew Productions
Digitaalisen median tuotantostudio
jani.kekoni@plopcrew.net
www.plopcrew.net
040 515 6870

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Jani Salo 107.5 pistettä Alavuden UA (R5)
2. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
3. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 61 pistettä MäntsMK (R5)
4. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 51 pistettä SaarUA (R5)
5. Juha Salo / Mikko Markkula 49.5 pistettä Karkkilan UA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2021

1) 15.-16.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 5.-6.2. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola
3) 28.-29.5. SM Länsirannikon ralli, Varsinais-Suomi
4) 18.-19.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 4.-5.9. SM Ralli Oulu
6) 1.-2.10. Kokkolan UA 60-v SM Juhlaralli

SM-sarja sosiaalisessa mediassa