Facebook Twitter Email Pinterest

Marko Kakko

28.09.2005 /

Rallin SM-sarja huipentuu kaksipäiväisellä osakilpailulla Hyvinkäällä ensi viikonloppuna. Marko Kakko, SaloUA, omaa mahdollisuuden vielä ison N-ryhmän pronssimitaliin, jota hän viime vuodelta puolustaa. SM-sarjan kolmas paikka on kuitenkin enää lähinnä teoreettinen. Päätöskilpailuun Kakko ja kartanlukija Pasi Hedman lähtevät sarjan kuudentena.

- On se pronssi tottakai mahdollista, mutta tuskin sellaista nyt tapahtuu. SM-sarjan sijat eivät ole nyt muutenkaan päällimmäisenä mielessä. Kausi on ollut vaikea ja nyt on tarkoitus päättää sarja hyvällä suorituksella, Kakko sanoo.

Kakko ajaa Mitsubishi Lancer Evolution VIII -mallilla. Hän ei ole löytänyt täyttä luottoa jo kauden aluksi valmistuneeseen autoonsa, sillä sen ajo-ominaisuudet ovat hieman erilaiset kuin Kakon ennen käyttämässä edellisessä Lancer-versiossa.

- Uudessakaupungissa menoa vaivannut turbovika on saatu korjattua ja pitkin kautta on ollut kaikenlaista pientä ongelmaa. Mutta nyt on taas laitettu autoa lisää ja viime lauantaisen 0-autokeikan jälkeen fiilis tuntuu ihan hyvältä. Lasketaan Hyvinkäällä lapikas suorana ja katsotaan miten käy. Niin kovaa mennään kuin äijä osaa, Kakko suunnittelee.

Päätösosakilpailu ajetaan Hyvinkään ympäristössä launtaina ja sunnuntaina. Hyvinkään moottorirurheilukeskuksessa ajetaan lauantaina MM-sarjan tyylinen yleisöerikoiskoe kaksi rinnan. Kilpailu päättyy sunnuntai-iltapäivällä.

Miiro Koivula
media@knkracing.com
0400539100

http://www.knkracing.com/

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Jani Salo 107.5 pistettä Alavuden UA (R5)
2. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
3. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 61 pistettä MäntsMK (R5)
4. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 51 pistettä SaarUA (R5)
5. Juha Salo / Mikko Markkula 49.5 pistettä Karkkilan UA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2021

1) 15.-16.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 5.-6.2. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola
3) 28.-29.5. SM Länsirannikon ralli, Varsinais-Suomi
4) 18.-19.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 4.-5.9. SM Ralli Oulu
6) 1.-2.10. Kokkolan UA 60-v SM Juhlaralli

SM-sarja sosiaalisessa mediassa