Facebook Twitter Email Pinterest

Heikki Westerlund

05.10.2005 /

Kuten pikatiedotteessani kerroin niin kauden päätösralli päättyi osaltamme aika rajusti kun kaadoin auton kovasta vauhdista sunnuntaina erikoiskokeella nro 8. Ikävä kauden päätös mutta tällaista on moottoriurheilu.

Kilpailu alkoi ja sujui osaltamme erittäin hyvin. Vauhti oli kohdallaan ja luottamus niin nuotteihin kuin autoonkin oli erinomainen. Arton kanssa nautimme täysin rinnoin jokaisesta ajetusta kilometristä. Ja vielä kun säänhaltijakin oli hyvällä tuulella ja syyspäivä oli mitä parhain niin myös reitillä runsas- lukuinen yleisö sai varmasti nauttia kauniista ja vauhdikkaasta rallipäivästä.

Tilanne ennen keskeytystä oli siis osaltamme erinomainen ja toivottavasti se antoi uskoa vielä meidän itsemme lisäksi myös muille siitä että vaikka tuota ikää jo alkaa olla mittarissa näihin hommiin ihan mukavasti niin vauhtia vielä tarvittaessa löytyy. Oli mukava ajaa tosissaan kisaa nuorempien kuljettajien kanssa ja toimia heille kirittäjänä. Vaikka kilpailu nyt päättyi osaltamme näin ikävästi niin nämä asiat tietty pitää aina tiedostaa ja varautua siihen että näitä tilastokaatoja sattuu. Harmittomalta kovassa vauhdissa tuntunut pyörän putoaminen ojaan kertautui rajuksi kaadoksi. Tulee kyllä mieleeni tuolta aiemmilta vuosilta kisakausia jolloin lipsui hieman useamminkin yhden kauden aikana. Kai sitä silloin tosissaan haettiin niitä rajoja...
Turvavarusteiden tärkeyttä haluan edelleen tässä kaikille korostaa ja sitä että ne pidetään koko ajan huippukunnossa ja uusitaan kovien tärskyjen jälkeen. Liikkeellä on kovat voimat silloin kun auto pyörii useita kertoja kovassa vauhdissa. Olen tätä aina korostanut myös nuoremmille ja lajin pariin tuleville.

Tulevaisuus?
Nyt vedetään tämän kauden päätyttyä hieman henkeä mutta samalla jo kovasti mietitään tulevan kauden 2006 kuvioita ja kalustoasioita. Harrastus on edelleen haasteellista ja mukavaa joten ensi kauteen kaikki suunnitelmat kovasti tähtäävät.
Haluan jo tässä vaiheessa esittää kaikille teille tukijoilleni ja yhteistyökumppaneilleni mitä suurimmat kiitokset kuluneesta kaudesta. Sarjassa ei loppusijoitus nyt ollenkaan ollut tyydyttävä kolmen keskeytyksen vuoksi. Toivoakseni pääsemme osallistumaan täysillä ja paremmin valmistautuneina ensi kauteen jonka parempaan tulevaisuuteen me ainakin Arton ja tiimin poikien kanssa täysillä uskomme.

Ystävällisin terveisin ja kiitoksin
Hessu Westerlund
GSM 0400/485041

OMAT SIVUT http://www.rtv-westerlund.fi/rallyteamwesterlund/

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Jani Salo 107.5 pistettä Alavuden UA (R5)
2. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
3. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 61 pistettä MäntsMK (R5)
4. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 51 pistettä SaarUA (R5)
5. Juha Salo / Mikko Markkula 49.5 pistettä Karkkilan UA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2021

1) 15.-16.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 5.-6.2. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola
3) 28.-29.5. SM Länsirannikon ralli, Varsinais-Suomi
4) 18.-19.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 4.-5.9. SM Ralli Oulu
6) 1.-2.10. Kokkolan UA 60-v SM Juhlaralli

SM-sarja sosiaalisessa mediassa