Facebook Twitter Email Pinterest

SM Vaakuna-rallin tiedote 1

19.01.2006 / SM Vaakuna-rallin tiedote 1

Mikkelin urheiluautoilijat ry järjestää 17.- 18.2.2006 kauden toisen Rallin SM-osakilpailun.

Jo neljännen kerran Mikkelin Urheiluautoilijat ovat saaneet järjestettäväkseen SM-osakilpailun. Kertyneen kokemuksen turvin teemme jälleen rallia, joka takaa elämyksiä niin kilpailijoille kuin katsojillekin. Helmikuussa ajettava SM Vaakuna-ralli tulee keräämään taas yhteen Suomen kärkikuljettajat ja mahdollisesti mukana nähdään myös maailmantähtiä.

SM Vaakuna-ralli on yleisen SM rallisarjan ja 1400 Rally Trophyn osakilpailu. Mukana ovat myös yleinen F-ryhmä ja A-juniorit.Kilpailumme on myös Pelimies Challenge-sarjan toinen osakilpailu, joten katsottavaa riittää katselijoille.

Kilpailun lähtö- ja maali sijaitsevat keskellä Mikkeliä Hallitustorilla.Ensimmäinen kilpailija lähtee klo 11.01 ja saapuu maaliin noin klo 17.00.Reitti kiertelee Mikkelin lähiympäristössä, joten yleisön on helppo hakeutua erikoiskokeiden varsille seuraamaan kilpailutapahtumia. Kilpailun huoltoparkki on Ammattikorkeakoulun Kampuksella Vanhalla Kasarmialueella. Huoltoparkissa riittää nähtävää ja koettavaa niille, jotka eivät lähde reitin varrelle. Huollossa voi tutustua niin ralliautoihin kuin kilpailijoihin, nauttia ravintolan antimista vaikkapa rallilounaan merkeissä ja kuunnella samalla kilpailutapahtumia asiantuntevan kuuluttajan selostamana.

Huoltoparkkialueella on mahdollisuus seurata kilpailutapahtumia reitiltä reaaliaikaisesti. Mikkelin Ammattikorkeakoulun mediatekniikan yksikkö toteuttaa kuvansiirtoa kuidun avulla erikoiskokeelta huoltoparkkiin. Tämä on uuden tekniikan ensiesittely, joten kannattaa tulla tutustumaan ja olla mukana luomassa historiaa.

Rallipaketit ovat myynnissäMikkelin Esso-huoltamoille ja Sokos Hotel Vaakunan rallin-infopisteeseen lauantaina 18.2. klo 9.00 alkaen.

Palkintojenjaon jälkeen tunnelma huipentuu perinteiseen Rally-Partyyn Vaakuna-Areenalla. Lavalle nousee Suomen ykköstyttöbändi TIKTAK.Lippuja myydään Vaakuna-Areenan ovella (10 ?), mutta pääyhteistyökumppanimme Osuuskauppa Suur-Savon asiakasomistajat voivat ostaa liput ennakkoon Mikkelin Prisman ja Sokoksen neuvonnasta hintaan 8?.

Lisätietoja rallistamme löydät osoitteesta www.mikua.fi/vaakunaralli

Tervetuloa Mikkeliin nauttimaan huikeasta rallipäivästä!

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 45 pistettä LMM (Rally2)
2. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)
3. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 34 pistettä VihUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 26 pistettä KoMoKe (R5)
5. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 25 pistettä AlavUA (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa