Facebook Twitter Email Pinterest

Jukka Ketomäki

17.02.2006 / Jukka Ketomäki

Ralliautoilun SM-sarja jatkuu Mikkelissä lauantaina 18.2. Jukka Ketomäki lähtee jälleen tutun kakkosohjaajansa Jarkko Alasen kanssa ison N-ryhmän taistoon, aikomuksenaan jatkaa hyvien tulosten sarjaa. - Tänä vuonna on ajettu jo lyhyiden SM-rallien kilometrit, joten kisakilometrejä on ihan mukavasti alla, Lähtökohdat on todella hyvät startata Mikkelissä, Ketomäki kertoo.

- Mikkeliin on mukava mennä sillä pidän talvikelistä ja kisan vaativista teistä. - Auto on saatu tosi hyviin säätöihin ja ainoa mitä siihen voisi lisätä on suorakytkentävaihteisto. Nyt kun ajettavuus on saatu kohdalleen, voi moneen paikkaan mennä kaasu pohjassa ja tuntuu että voimaa saisi olla lisää, kertoo korkeinta SM-pistepottia ja Subaru Challengen johtopaikkaa puolustava Ketomäki hymynkare suupielissään.

- Nyt pitää kääntää taas pää tällaiseen sprintti asentoon. Alla on kaksi pitkää kisaa, mutta nyt pitää hyökätä jokaisella kahdeksalla kisan erikoiskokeella, Ketomäki suunnittelee Mikkelin kisan aattona.

- Arctic Lapland rallyn ja Ruotsin perusteella näyttäisi, että Mitsu-kuskit Juha Salo, Juho Hänninen ja paikallistuntemusta omaava Jari Ketomaa tulevat olemaan ne kuljettajat joiden kanssa käydään tiukin vääntö. Unohtaa ei kuitenkaan sovi merkkiveljeämme Teemu Laatusta, joka myös kaasuttelee lähellä kotikulmiaan ja yrittää varmasti viedä meiltä Subaru Challengen kärkipaikan.
- Kannattaa seurata kisan kulkua, sillä uskon, että kisan tiestö sopii kalustollemme ja Mikkelistä tulee menestystä, Ketomäki päättää.

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 59 pistettä VihUA (Rally2)
3. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 53 pistettä KoMoKe (R5)
4. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 50 pistettä AlavUA (Rally2)
5. Niclas Grönholm / Kristian Temonen 49 pistettä EMSC (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. Future SM-ralli, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa