Facebook Twitter Email Pinterest

Marko Kakko

07.03.2007 /

Marko Kakko on hyvissä asemissa, kun rallin SM-sarjan talvikausi laitetaan pakettiin lauantaina Laukaalla. Salon Urheiluautoilijoita edustavan koskelaisen sijoitus kivikovan ison N-ryhmän SM-sarjassa on kolmen osakilpailun jälkeen kuudes.

Mitsubishi Lancer Evolution IX -autolla ajava Kakko pyrkii nyt vankistamaan paikkaansa terävimmässä kotimaisessa rallieliitissä, kun edellinen osakilpailu Nilsiässä päättyi harmittavaan ulosajoon.
- Ehdoton tavoite on ajaa Laukaalla viiden nippuun. Edellisen kisan jälkeen on ajettu ihan mukavasti testiä, tehty PR-hommia ja huollettu vaihdelaatikko ja voimansiirron lukot. Kaikki on ehdottomasti kondiksessa, Kakko sanoo.

Kakko saa Laukaan kuuden erikoiskokeen ja 220 kilometrin mittaiselle reitille kartanlukijakseen kokeneen Tuomo Hannosen.
- Erikoiskokeita on aika vähän. Toivottavasti saan heti avauserikoiskokeelle hyvän tuloksen. Se helpottaisi päivää eteenpäin, etenkin kun edellinen kisa jäi vähän lyhyeen. Sääennusteen mukaan loppuviikko on kiusallinen lauha Keski-Suomessakin. Se muuttaa tienpinnan sohjoksi ja sen myötä tuloksista voi tulla ihan mitä vain. Toivottavasti keli pysyisi pakkaselle, Kakko puntaroi.

Kakko ja Hannonen ajavat Laukaalla numerolla 14. Lauantaisen osakilpailun jälkeen rallin SM-sarjassa on peräti kolmen kuukauden kevättauko.

Pisteet top 5

1. Emil Lindholm / Reeta Hämäläinen 119 pistettä NHD (R5)
2. Mikko Heikkilä / Topi Luhtinen 106 pistettä MäntsMK (R5)
3. Teemu Asunmaa / Marko Salminen 104 pistettä Alavuden UA (R5)
4. Juha Salo / Mikko Markkula 76 pistettä Karkkilan UA (R5)
5. Riku Tahko / Markus Soininen 53 pistettä PoSUA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2021

1) 15.-16.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 5.-6.3. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola
3) 28.-29.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Lieto
4) 18.-19.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 13.-14.8. Top Building Ralli, Lahti
6) 25.-26.9. SM KokUA 60-v Juhlaralli, Kokkola

SM-sarja sosiaalisessa mediassa