Facebook Twitter Email Pinterest

Toni Gardemeister

14.06.2007 / Toni Gardemeister

Toni Gardemeister piirtää ajolinjat ralliautoilun SM-kuljettajille

Kansainvälisiltä ralliareenoilta tuttu Toni Gardemeister nähdään tulevan viikonlopun SM-rallin yhtenä päätähtenä miehen piirtäessä ajolinjat varsinaisille SM-sarjan pisteistä ajaville kuljettajille. Gardemeister ei suinkaan osallistu kilpailuun vaan toimii järjestävän seuran tehtävissä kyydittäen VIP-vieraita rallireitillä vain minuutteja ennen ensimmäistä kilpailijaparia. Kalustona hänellä on takavetoinen BMW M3 ralliauto.
 
Keski-Uusimaa SM-ralli on kilpailukauden viides SM-osakilpailu. Kilpailun keskuspaikka ja huoltoalue sijaitsevat Keravalla, josta kilpailijat suuntaavat yhteensä seitsemälle erikoiskokeelle mittaamaan taitojaan ralliauton ratin takana. VIP-autoa ohjastava Gardemeister lupaa tarjota takuuvarmasti kyytiä, joka ei jätä ensimmäistäkään VIP-vierasta kylmäksi.
 
- MM-sarja on siirtynyt kesälomalle, josta se palaa vasta elokuussa Suomen MM-rallin merkeissä. Ajotauko on varmasti paikallaan kuljettajille, jotka ovat tahkonneet kaikki alkukauden kahdeksan osakilpailua. Koska olen kilpaillut varsin valikoidusti kuluvana kilpailukautena, olen erittäin tyytyväinen saadessani mahdollisuuden ajaa muiden MM-sarjan kuljettajien nauttiessa kesälomasta, fiilisteli Gardemeister ennen kauden kotimaista debyyttiralliaan.
 
- Minulla on ilo ja kunnia saada ajaa SM-sarjan osakilpailussa VIP-autona ja siten tarjota VIP-vieraille vähän vaihtelua arkeen. En tiedä kyyditettävistäni kuin sen, että muusikko Pikku-G istahtaa jousille. Eiköhän me G-miehet viihdytetä ralliyleisöä oikein kunnolla ja piirretään tiehen mukavat ajolinjat, joita SM-pisteistä ajavat kuljettajat pääsevät ihmettelemään, humorisoi Gardemeister.
 

Fanikisan voittajat selvillä

Uudistuneiden kotisivujen kautta Toni Gardemeister halusi tarjota rallifaneilleen kilpailun, johon piti toimittaa ralliaiheinen valokuva hänestä joko kilpailussa tai sen ulkopuolella. Kilpailuun osallistui 22 osanottajaa, joista Toni halusi palkita kolme henkilöä.

Tonin signeerauksella ralliautojen pienoismallit matkaavat Japaniin Tadahiro Tamuralle, Ruotsiin Marcus Strandille sekä Suomeen Janne Kähköselle. Onnittelut voittajille! Kilpailuun osallistuneet kuvat ovat nähtävillä Tonin kotisivujen fanclub -osastossa.


Lisätietoja löydät Toni Gardemeisterin kotisivuilta osoitteesta www.tonigardemeister.com

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 88 pistettä LMM (Rally2)
2. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 75 pistettä AlavUA (Rally2)
3. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 74 pistettä VihUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 65 pistettä KoMoKe (R5)
5. Niclas Grönholm / Kristian Temonen 49 pistettä EMSC (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. Future SM-ralli, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa