Facebook Twitter Email Pinterest

Marko Kakko

18.06.2007 /

Kakko kasvatti SM-pistetiliään, mutta pettyi silti vauhtiinsa Keravalla

 
Marko Kakko sijoittui ison N-ryhmän yhdeksänneksi rallin SM-osakilpailussa Keravalla. Koskelainen hyökkäsi kartanlukijansa Teppo Leinon kanssa seitsemän erikoiskokeen kilpailuun innolla. SM-pistesaldo kasvoi kesän avauskilpailussa kahdella, mutta sijoitukseensa Kakko (Salon UA) ei ollut lainkaan tyytyväinen.
 
- Oli ihmeen tahmea päivä. Kyllä ajo sujui ja tuntui, että tullaan kovaakin, mutta silti kello näytti toista. Vähän nyppii, kun ei tiedä mistä se ero nyt sitten tulee. Toisaalta, pienillä marginaaleilla tässä tietysti pelataan. Jos häviää voittajalle sekunnin per kilometri, niin eihän toki kovin paljolta tunnu, mutta rallissa se on jo aika paljon ja varsinkin tässä ryhmässä. Nelospätkän lopussa puhkesi oikea eturengas, mutta siinä nyt ei montaa sekuntia ylimääräistä tullut, Kakko kertasi.
 
N-ryhmän kisan voitti Jari Ketomaa, jolle Kakko hävisi 1.51 minuuttia. Seuraavaksi SM-kausi jatkuu heinäkuun toisena viikonloppuna Kouvolassa. Kokonaispisteissä viiden osakilpailun jälkeen Kakko on nyt kahdeksantena 38,5 pistettä takaisin kärkeen nousseen Kosti Katajamäen takana.

- Kouvolassa sitten vedetään, ja katsotaan mikä se vauhti oikeasti on. Luulen, että silloin on pakko koittaa mennä jo aika suurella riskilläkin. Ei nämä nykyiset sijat oikein tyydytä, Kakko mietti.

Pisteet top 5

1. Emil Lindholm / Reeta Hämäläinen 119 pistettä NHD (R5)
2. Mikko Heikkilä / Topi Luhtinen 106 pistettä MäntsMK (R5)
3. Teemu Asunmaa / Marko Salminen 104 pistettä Alavuden UA (R5)
4. Juha Salo / Mikko Markkula 76 pistettä Karkkilan UA (R5)
5. Riku Tahko / Markus Soininen 53 pistettä PoSUA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2021

1) 15.-16.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 5.-6.3. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola
3) 28.-29.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Lieto
4) 18.-19.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 13.-14.8. Top Building Ralli, Lahti
6) 25.-26.9. SM KokUA 60-v Juhlaralli, Kokkola

SM-sarja sosiaalisessa mediassa