Facebook Twitter Email Pinterest

Jari Ketomaa

21.09.2007 /

Ralli SM -sarjan päätöskilpailu ajetaan tulevana lauantaina Mikkelissä, N-ryhmän hallitsevan mestarin Jari Ketomaan kotikaupungissa. Kauden päätöskisaan huolellisesti valmistautunut Ketomaa ei suostu ottamaan ylimääräisiä paineita sen enempää kotikisasta kuin pistetilanteestakaan.
- Tämän rallin erikoiskokeita on ajettu viime vuosina vain talvikelillä. Osa tämän seudun pätkistä on minulle tuttuja, mutta turha tässä on mistään suuresta kotiedusta puhua. Samat kuskit ovat aina mukana kärkikahinoissa, ajetaan sitten Rovaniemellä tai Mikkelissä. SM-sarjan kärkinimet ajavat nuotista kovaa joka kisassa, sarjakakkosena oleva Ketomaa muistutti.

- Ensisijaisesti lähdetään ajamaan N-ryhmän voitosta. Katsotaan sitten rallin edetessä, kuinka korkealle yleiskilpailussa on mahdollisuuksia.

Mikkelin UA:ta edustava kaksikko Jari Ketomaa ja kartturi Miika Teiskonen ovat olleet lyömättämässä vauhdissa tällä kaudella. Neljän ryhmävoiton vastapainoksi Ketomaan pistesaldoa rasittaa kolme keskeytystä.
- Kausi on ollut erittäin kaksijakoinen, mutta tosiasiahan on se, että aina maaliin ajettuamme on lohjennut täydet SM-pisteet, Ketomaa hymähti.

- Mestaruuden uusiminen oli kauden tavoite. Nyt piste-eroa kärkeen on kertynyt sen verran, että kulta ei ole täysin omissa käsissä. Lähden ralliin nautiskelemaan, enkä mieti mitalisijoituksia kisan aikana.

- Olo on erittäin luottavainen, kun auton kehitystyö on nyt mennyt askeleen eteenpäin. Kilpuri on ollut ennenkin hyvässä iskussa, mutta kilpailukykymme on jälleen parantunut syksyn onnistuneiden testien ansiosta, Ketomaa päätti.


www.ketomaa.com

Pisteet top 5

1. Emil Lindholm / Reeta Hämäläinen 119 pistettä NHD (R5)
2. Mikko Heikkilä / Topi Luhtinen 106 pistettä MäntsMK (R5)
3. Teemu Asunmaa / Marko Salminen 104 pistettä Alavuden UA (R5)
4. Juha Salo / Mikko Markkula 76 pistettä Karkkilan UA (R5)
5. Riku Tahko / Markus Soininen 53 pistettä PoSUA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2021

1) 15.-16.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 5.-6.3. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola
3) 28.-29.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Lieto
4) 18.-19.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 13.-14.8. Top Building Ralli, Lahti
6) 25.-26.9. SM KokUA 60-v Juhlaralli, Kokkola

SM-sarja sosiaalisessa mediassa