Facebook Twitter Email Pinterest

Heikki Westerlund

07.12.2007 / Heikki Westerlund

Osaltamme draaman piirteitä saaneen Mikkelin SM-rallin jälkeen ovat asiat rullanneet eteenpäin. Allekirjoittaneen murtunut kylkiluu on parantunut suhteellisen mukavasti ja mieli tekeekin jo kovasti ralliauton rattiin. Meitä hyvin palvellut A-ryhmän Mitsubishi EVO 7 on purettu osiin, sen osalta rallibaanojen kiertely on päättynyt. Vaurioituneesta korista voisi vielä reparoida kilpa-auton esim. rallicrossiin, joten ehkäpä sen uusi elämä löytyy sieltä, tai sitten sekin leviää osina ympäri Suomen maata. Tekniikka autossa säilyi melko hyvin ehjänä, joten osia on nyt tarjolla. Pystymme toki hyödyntämään autosta jonkin verran tavaraa myös uuteen ralliautoon.

2 viikkoa sitten tuli maahan uusi Mitsubishi Evolution IX RS auto, josta Viialan pajalla auton täydellisen purkamisen jälkeen on alkanut korin hiekkapuhallus ja vahvistaminen. Kiireisiä aikoja on siis tiedossa, koko projekti kun ei ole ihan yksinkertainen. Teemme auton N-ryhmään, johon se onkin vain luokiteltu, joten ryhmän vaihto SM-sarjassa on nyt edessä. Perusauton + kilpa-osien toimittaja oli englantilainen ADR Motorsport. Urakan auton kisakuntoon rakentamisesta ottivat hoitoonsa "omat miehemme" Kake Mäkelä ja Harri Heilimä AKR-Sportsin pajalla Viialassa. Savelan Pekka CEF OY:stä hoiti kiitettävästi ja joustavasti kaikki vakuutusasiat Englannin suuntaan.

Lähteminen nuorien ja nopeiden kuskien sekaan isoon N-ryhmään hieman mietitytti, mutta pääasia toki on, että saamme ajaa hyviä kilpailuja nykyaikaisella uudella ralliautolla. Tavoitteista voitaneen lausua varovaisesti jotakin sen jälkeen, kun auto on valmis ja olemme päässeet ajamaan autolla ensimmäiset testikilometrit. Ajoltaan ehjiä sekä onnistuneita ralleja toki kovasti odotamme koko tiimin voimin.

Kartturina jatkaa Oitin oma poika Arto "Arwo" Sirpoma ja huollossa Kaken ja Harrin lisäksi toimivat Janne Santamäki ja Jussi Laine. Marko Lappalainen "moottorimaailmasta" hoitelee edelleen www-osastoa.

SM-rallisarja 2008 starttaa Rovaniemeltä 24.-26.1.2008 Arctic Lapland Rallyn merkeissä.

Tällaisia kuulumisia nyt tällä kertaa. Toivottelen teille kaikille Oikein Mukavaa Joulun odotusta ja edelleen esitän vielä teille kaikille yhteistyökumppaneilleni sekä median edustajille isot kiitokset kaudesta 2007.


Ystävällisin terveisin
Hessu Westerlund
GSM 0400/485041


www.westerlund.tv/rallyteamwesterlund


ADR MOTORSPORT http://www.adrmotorsport.com/
ARCTIC RALLY http://www.arcticrally.fi/
MOOTTORIMAAILMA http://www.moottorimaailma.com/mambo/index.php
CEF Oy http://www.cefoy.com/

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 88 pistettä LMM (Rally2)
2. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 75 pistettä AlavUA (Rally2)
3. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 74 pistettä VihUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 65 pistettä KoMoKe (R5)
5. Niclas Grönholm / Kristian Temonen 49 pistettä EMSC (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. Future SM-ralli, Lahti
7) 4.-5.10. Fixus SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa