Facebook Twitter Email Pinterest

Tuoreimmat ralliuutiset Mobiilirallipalvelulla

21.01.2009 / Tuoreimmat ralliuutiset Mobiilirallipalvelulla

Ralli SM -sarja
Tuoreimmat ralliuutiset Mobiilirallipalvelulla

Ralli SM -sarja tarjoaa nyt entistä kattavamman rallipaketin todelliselle autourheilun ystävälle. Tilaamalla Mobiilirallipalvelun saat tuoreimmat ralliuutiset Rovaniemen Arctic Lapland Rallysta suoraan matkapuhelimeesi - ensimmäisten joukossa!

Mobiilirallipalvelu 16210Elisan Mobiilirallipalvelu tarjoaa ralliyleisölle mahdollisuuden saada viimeisintä tietoa Ralli SM -osakilpailuiden uusimmista käänteistä ja tuoreimmista tuloksista suoraan tilaajan matkapuhelimeen. Mobiilirallipalvelu otetaan käyttöön Ralli SM -sarjassa heti kauden ensimmäisessä osakilplailussa, Rovaniemen Arctic Lapland Rallyssa.

- Ralli SM -sarja kehittää kaudella 2009 palvelujaan niin kilpailijoille kuin yleisöllekin. Yhteistyössä Elisan kanssa toteutettu rallipalvelu 16210 tuo tulokset ja muun tärkeän tiedon jokaisen taskuun koko kauden ajan, niin Ralli SM -sarjasta kuin Neste Oil Rallistakin, kertoo AKK Sports Oy:n projektijohtaja Kai Tarkiainen.

Palvelu käytössä jo Arctic Lapland Rallyssa

Mobiilirallipalvelun ansiosta ralliyleisö pääsee nauttimaan uusimmista ralliuutisista - olipa itse erikoiskokeen varrella, kotona tai vaikka mökillä. Palvelu lähettää tulokset kaikilta erikoiskokeilta, viime hetken muutokset ja uutiset sekä kärjen seuraavan päivän lähtöjärjestyksen suoraan matkapuhelimeen.

Luotettavaa tulos- ja tapahtumatietoa tarjoavan Mobiilirallipalvelun saat käyttöösi jo Rovaniemen Arctic Lapland Rallyssa lähettämällä tekstin RALLI numeroon 16210. Palvelun hinta on 5,00 e (alv 22%) ja se veloitetaan puhelinlaskustasi (hinta per tilaus).

Vastaanotetut viestit ovat maksuttomia. Palvelu toimii seuraavilla operaattoreilla: Sonera, Elisa, DNA, Saunalahti, Tele Finland, Armas, Kolumbus, ja Zeroforty.

Lisätietoja:
AKK Sports Oy, projektijohtaja Kai Tarkiainen, puh. 040 8466 766, etunimi.sukunimi@autourheilu.fi.

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 88 pistettä LMM (Rally2)
2. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 75 pistettä AlavUA (Rally2)
3. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 74 pistettä VihUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 65 pistettä KoMoKe (R5)
5. Niclas Grönholm / Kristian Temonen 49 pistettä EMSC (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. Future SM-ralli, Lahti
7) 4.-5.10. Fixus SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa