Facebook Twitter Email Pinterest

Tuoreimmat ralliuutiset Mobiilirallipalvelulla

21.01.2009 / Tuoreimmat ralliuutiset Mobiilirallipalvelulla

Ralli SM -sarja
Tuoreimmat ralliuutiset Mobiilirallipalvelulla

Ralli SM -sarja tarjoaa nyt entistä kattavamman rallipaketin todelliselle autourheilun ystävälle. Tilaamalla Mobiilirallipalvelun saat tuoreimmat ralliuutiset Rovaniemen Arctic Lapland Rallysta suoraan matkapuhelimeesi - ensimmäisten joukossa!

Mobiilirallipalvelu 16210Elisan Mobiilirallipalvelu tarjoaa ralliyleisölle mahdollisuuden saada viimeisintä tietoa Ralli SM -osakilpailuiden uusimmista käänteistä ja tuoreimmista tuloksista suoraan tilaajan matkapuhelimeen. Mobiilirallipalvelu otetaan käyttöön Ralli SM -sarjassa heti kauden ensimmäisessä osakilplailussa, Rovaniemen Arctic Lapland Rallyssa.

- Ralli SM -sarja kehittää kaudella 2009 palvelujaan niin kilpailijoille kuin yleisöllekin. Yhteistyössä Elisan kanssa toteutettu rallipalvelu 16210 tuo tulokset ja muun tärkeän tiedon jokaisen taskuun koko kauden ajan, niin Ralli SM -sarjasta kuin Neste Oil Rallistakin, kertoo AKK Sports Oy:n projektijohtaja Kai Tarkiainen.

Palvelu käytössä jo Arctic Lapland Rallyssa

Mobiilirallipalvelun ansiosta ralliyleisö pääsee nauttimaan uusimmista ralliuutisista - olipa itse erikoiskokeen varrella, kotona tai vaikka mökillä. Palvelu lähettää tulokset kaikilta erikoiskokeilta, viime hetken muutokset ja uutiset sekä kärjen seuraavan päivän lähtöjärjestyksen suoraan matkapuhelimeen.

Luotettavaa tulos- ja tapahtumatietoa tarjoavan Mobiilirallipalvelun saat käyttöösi jo Rovaniemen Arctic Lapland Rallyssa lähettämällä tekstin RALLI numeroon 16210. Palvelun hinta on 5,00 e (alv 22%) ja se veloitetaan puhelinlaskustasi (hinta per tilaus).

Vastaanotetut viestit ovat maksuttomia. Palvelu toimii seuraavilla operaattoreilla: Sonera, Elisa, DNA, Saunalahti, Tele Finland, Armas, Kolumbus, ja Zeroforty.

Lisätietoja:
AKK Sports Oy, projektijohtaja Kai Tarkiainen, puh. 040 8466 766, etunimi.sukunimi@autourheilu.fi.

Pisteet top 5

1. Lauri Joona / Tuukka Shemeikka 103 pistettä SAU (Rally2)
2. Jari Huttunen / Antti Haapala 100 pistettä KiuUA (R5)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 97 pistettä Alavuden UA (Rally2)
4. Juha Salo / Kristian Temonen 85 pistettä Karkkilan UA (Rally2)
5. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 40 pistettä LMM (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2023

1) 12.-14.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 3.-4.2. IsoValkeinen SM-Ralli Kuopio
3) 3.-4.3. SM Jyväskylän Talviralli, Jyväskylä
4) 19.-20.5. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 16.-17.6. SM Itäralli, Joensuu
6) 11.-12.8. Future SM-ralli, Lahti
7) 29.-30.9. SM Kokkola Ralli, Kokkola

SM-sarja sosiaalisessa mediassa