Facebook Twitter Email Pinterest

Kristian Sohlberg

21.01.2009 / Kristian Sohlberg

Ralliautoilija Kristian Sohlberg osallistuu perjantaina alkavaan Arctic Lapland ralliin luottavaisena yhdessä kartanlukijansa Peter Flythströmin kanssa.

Vaikka Krissellä onkin takana usean kuukauden ajotauko, on hän luottavainen nyt kasassa olevaan pakettiin. Takana on kolme päiväinen testirupeama Suomen YkkösTeamin Tommi Mäkinen Racingin kanssa.

"Testit sujuivat todella hyvin. Sain ravisteltua ruosteet ranteista ja säädettyä auton mieleisekseni. Tommi Mäkinen Racingin Subaru on nyt erittäin helppo ja hyvä ajettava, joten Tunturiin lähdetään ehdottomasti ajamaan voitosta, vaikka kilpailu onkin varmasti kovempaa kuin vuosiin ja voittoa lähtee tavoittelemaan moni muukin kuljettaja, toteaa Krisse"

Krisse on myös erittäin tyytyväinen sopimukseensa Tommi Mäkinen Racingin kanssa ja kertoo jo nyt laittaneensa merkille hyvin ammattimaisen työskentelyn Teamissa.

Lisää tyytyväisyyttä ennen rallia tuo juuri solmittu uusi Yhteistyökumppanuus.

Unibetista tuli yksi Teamin pääyhteistyökumppaneista ja Krisse sekä Team Manager Tero Gardemeister uskovat yhteistyöstä muodostuvan molemmin puolin antoisan ja tarkoituksena onkin tehdä teeman ympärillä laajaa ja monimuotoista markkinointia sekä promoa.

"On hienoa, että haastavassakin taloustilanteessa löytyy yrityksiä, jotka ymmärtävät ja uskaltavat määrätietoisesti rakentaa omaa brändiä ja katsoa tulevaisuuteen, sillä vain näin otetaan niskalenkki taantumasta ja tehdään kunnon tulosta tulevaisuudessakin," uskoo Gardemeister.

Vuonna 1997 perustettu Unibet on maailman johtavia yksityisomistuksessa toimivia peliyhtiöitä. Online peleihin keskittyneellä Unibetilla on yli 2 miljoonaa rekisteröitynyttä asiakasta yli 150 maassa ja palvelutarjontaa löytyy 20 eri kielellä.

Unibet on listattu OMX pohjoismaisessa pörssissä Tukholmassa.

Unibet tarjoaa vedonlyöntiä eri urheilulajeissa ja on mukana monissa suurissa urheilutapahtumissa. Unibetin urheiluvedonlyönti kohdistuu jopa viiteensataan eri urheilutapahtumaan, suosituimpia lajeja ovat jalkapallo, jääkiekko, ravit ja tennis.

Perinteisen urheiluvedonlyönnin lisäksi Unibet tarjoaa myös live-vedonlyöntiä ja supertotoa.

Unibetin suosituin peli on pokeri, jonka pelaamista voi opetella esimerkiksi unibet.fi-sivuston pokerikoulussa.

Unibet on kehittänyt myös tv-ohjelmaformaatin, jossa pokeriammattilaiset, julkkikset ja amatööripelaajat ottavat mittaa toisistaan.

Unibet panostaa pelaamisessa vastuulliseen toimintaan. Yhtiö on yhdessä G4:n kanssa kehittänyt vastuulliset pelisäännöt sekä järjestelmän, jonka avulla pyritään estämään alaikäisten pelaaminen. (www.unibet.fi)

"Paljon on vielä töitä tehtävänä joka saralla kauden 2009 eteen, mutta nyt on hyvä ja luottavainen mieli startata kauteen paketilla, joka on kaikilla osa-alueillaan ammattilaisten käsissä," päättää Krisse.

Pisteet top 5

1. Lauri Joona / Tuukka Shemeikka 103 pistettä SAU (Rally2)
2. Jari Huttunen / Antti Haapala 100 pistettä KiuUA (R5)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 97 pistettä Alavuden UA (Rally2)
4. Juha Salo / Kristian Temonen 85 pistettä Karkkilan UA (Rally2)
5. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 40 pistettä LMM (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2023

1) 12.-14.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 3.-4.2. IsoValkeinen SM-Ralli Kuopio
3) 3.-4.3. SM Jyväskylän Talviralli, Jyväskylä
4) 19.-20.5. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 16.-17.6. SM Itäralli, Joensuu
6) 11.-12.8. Future SM-ralli, Lahti
7) 29.-30.9. SM Kokkola Ralli, Kokkola

SM-sarja sosiaalisessa mediassa