Facebook Twitter Email Pinterest

Kristian Sohlberg

07.07.2009 / Kristian Sohlberg

Subaru Impreza WRX STi -ralliautolla erinomaiseen vireeseen Rallin SM -sarjassa päässyt Kristian Sohlberg kartanlukijansa Peter Flythströmin kanssa tähtäävät tulevana lauantaina Kouvolassa ajettavan SM-sarjan viidennen osakilpailun voittotaisteluun. SM-sarjan viidettä sijaa hallussaan pitävä Sohlberg odottaa tiukkaa sekuntikamppailua.

- Kolme viikkoa sitten Valkeakosken SM-rallissa puolitin aikahäviöni voittajaan Jari Ketomaahan nähden ja nyt tavoitteena ei voi olla muuta kuin nostaa vauhtia ja sitä kautta saada ero niin Ketomaahan kuin Juha Saloon supistettua. Selvää on se, että voitosta lähdetään ajamaan, Sohlberg kertoo.

- Vauhdin jatkuva parantuminen on ollut hyvä asia. Tiimini Tommi Mäkinen Racing on tehnyt erinomaista kehitystyötä Subarun kanssa ja varsinkin voiman sekä jousituksen puolelta on otettu askeleita eteenpäin. Kisasta varmasti tulee tiukka sekuntitaistelu, mutta koska olen aina viihtynyt Kouvolan vaikeilla erikoiskokeilla, olen valmis vastaamaan haasteeseen, Sohlberg jatkaa.

Lauantaisessa SM O.K. Auto-rallissa ajetaan yhteensä yhdeksän erikoiskoetta ja noin 95 erikoiskoekilometriä. Sohlberg ja Flythström starttaavat reitille kolmantena kilpailijaparina.

Pisteet top 5

1. Lauri Joona / Tuukka Shemeikka 103 pistettä SAU (Rally2)
2. Jari Huttunen / Antti Haapala 100 pistettä KiuUA (R5)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 97 pistettä Alavuden UA (Rally2)
4. Juha Salo / Kristian Temonen 85 pistettä Karkkilan UA (Rally2)
5. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 40 pistettä LMM (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2023

1) 12.-14.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 3.-4.2. IsoValkeinen SM-Ralli Kuopio
3) 3.-4.3. SM Jyväskylän Talviralli, Jyväskylä
4) 19.-20.5. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 16.-17.6. SM Itäralli, Joensuu
6) 11.-12.8. Future SM-ralli, Lahti
7) 29.-30.9. SM Kokkola Ralli, Kokkola

SM-sarja sosiaalisessa mediassa