Facebook Twitter Email Pinterest

Seuraa Vaakuna-rallia ralliradiosta ja netissä

03.02.2011 /

megahertsit.jpg

SM Vaakuna -rallin etenemistä ja tilanteita voi seurata jälleen radiosta, internetistä tai matkapuhelimesta. Ralliradion toimittajina ovat studiossa Toni Lindqvist ja erikoiskokeilla, lähdössä sekä maalissa tuttuun tapaan Jussi Nurmela ja Kristiina Makkonen. Ralliradio starttaa yhdessä kilpailijoiden kanssa perjantaina 18.2. kello 18.00 raviradan erikoiskokeelta sekä lauantaina 19.2. kello 10 ja seuraa kilpailijoita lähdöstä maaliin saakka.

Ralliradiota voit kuunnella taajuudella 105.3 MHz tai internetistä osoitteesta http://www.ralliradio.fi

Mikkelin ammattikorkeakoulun Informaatio- ja mediatekniikan laitos sekä Mikkelin Urheiluautoilijat suunnittelevat ja toteuttavat tuttuun tapaan yhdessä SM Vaakuna -rallin vuoden 2011 ralliradion. Ralliradion tuottajana toimii Tomi Numento Mikkelin ammattikorkeakoulusta.

Rallin studio ja lähetin sijaitsevat huoltoparkin yhteydessä Mikkelin ammattikorkeakoulun Informaatio- ja mediatekniikan keskus Mikpolissa. Lähettimen teho mahdollistaa ralliradion kuuntelemisen maastonmuodoista ja vastaanottimesta riippuen noin 20 kilometrin säteellä taajuudella 105.3 MHz, jolloin käytännössä kaikkialla rallireitin varrella voi kuunnella ralliradiota. Jos radiota ei ole mukana tai liikut kuuluvuusalueen ulkopuolella, ralliradiota on mahdollisuus kuunnella myös nettiversiona osoitteesta http://www.ralliradio.fi.

Ralliradio aloittaa kilpailun seurannan perjantaina 18.2. kello 18 alkaen Mikkelin raviradan erikoiskokeella. Lähetykset jatkuvat rallin tapahtumien ja kilpailijoiden tunnelmien seurannalla koko päivän ajan livenä lauantaina 19.2. klo 10.00 lähtien.

Reaaliaikaisen tilanneseurannan lisäksi kuullaan kilpailijoiden ja rallikansan mietteitä lähdöstä, maalista, erikoiskokeilta sekä huolloista. Ralliradion kautta kerrotaan myös rallin tiedottamiseen liittyvistä asioista. Ralliradion toimittamisesta ja sisällöstä vastaavat Toni Lindqvist, Jussi Nurmela sekä Kristiina Makkonen. Lisäksi päivän aikana lähetyksessä vierailee monia tuttuja rallivaikuttajia.

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Jani Salo 107.5 pistettä Alavuden UA (R5)
2. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
3. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 61 pistettä MäntsMK (R5)
4. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 51 pistettä SaarUA (R5)
5. Juha Salo / Mikko Markkula 49.5 pistettä Karkkilan UA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2021

1) 15.-16.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 5.-6.2. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola
3) 28.-29.5. SM Länsirannikon ralli, Varsinais-Suomi
4) 18.-19.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 4.-5.9. SM Ralli Oulu
6) 1.-2.10. Kokkolan UA 60-v SM Juhlaralli

SM-sarja sosiaalisessa mediassa