Facebook Twitter Email Pinterest

Seuraa Vaakuna-rallia ralliradiosta ja netissä

03.02.2011 / Seuraa Vaakuna-rallia ralliradiosta ja netissä

megahertsit.jpg

SM Vaakuna -rallin etenemistä ja tilanteita voi seurata jälleen radiosta, internetistä tai matkapuhelimesta. Ralliradion toimittajina ovat studiossa Toni Lindqvist ja erikoiskokeilla, lähdössä sekä maalissa tuttuun tapaan Jussi Nurmela ja Kristiina Makkonen. Ralliradio starttaa yhdessä kilpailijoiden kanssa perjantaina 18.2. kello 18.00 raviradan erikoiskokeelta sekä lauantaina 19.2. kello 10 ja seuraa kilpailijoita lähdöstä maaliin saakka.

Ralliradiota voit kuunnella taajuudella 105.3 MHz tai internetistä osoitteesta http://www.ralliradio.fi

Mikkelin ammattikorkeakoulun Informaatio- ja mediatekniikan laitos sekä Mikkelin Urheiluautoilijat suunnittelevat ja toteuttavat tuttuun tapaan yhdessä SM Vaakuna -rallin vuoden 2011 ralliradion. Ralliradion tuottajana toimii Tomi Numento Mikkelin ammattikorkeakoulusta.

Rallin studio ja lähetin sijaitsevat huoltoparkin yhteydessä Mikkelin ammattikorkeakoulun Informaatio- ja mediatekniikan keskus Mikpolissa. Lähettimen teho mahdollistaa ralliradion kuuntelemisen maastonmuodoista ja vastaanottimesta riippuen noin 20 kilometrin säteellä taajuudella 105.3 MHz, jolloin käytännössä kaikkialla rallireitin varrella voi kuunnella ralliradiota. Jos radiota ei ole mukana tai liikut kuuluvuusalueen ulkopuolella, ralliradiota on mahdollisuus kuunnella myös nettiversiona osoitteesta http://www.ralliradio.fi.

Ralliradio aloittaa kilpailun seurannan perjantaina 18.2. kello 18 alkaen Mikkelin raviradan erikoiskokeella. Lähetykset jatkuvat rallin tapahtumien ja kilpailijoiden tunnelmien seurannalla koko päivän ajan livenä lauantaina 19.2. klo 10.00 lähtien.

Reaaliaikaisen tilanneseurannan lisäksi kuullaan kilpailijoiden ja rallikansan mietteitä lähdöstä, maalista, erikoiskokeilta sekä huolloista. Ralliradion kautta kerrotaan myös rallin tiedottamiseen liittyvistä asioista. Ralliradion toimittamisesta ja sisällöstä vastaavat Toni Lindqvist, Jussi Nurmela sekä Kristiina Makkonen. Lisäksi päivän aikana lähetyksessä vierailee monia tuttuja rallivaikuttajia.

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 34 pistettä Alavuden UA (Rally2)
2. Juha Salo / Kristian Temonen 25 pistettä Karkkilan UA (Rally2)
3. Lauri Joona / Tuukka Shemeikka 20 pistettä SAU (Rally2)
4. Juuso Metsälä / Jaakko Jäntti 16 pistettä KeurUA (R5)
5. Niclas Grönholm / Antti Linnaketo 13 pistettä EMSC (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2023

1) 12.-14.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 3.-4.2. IsoValkeinen SM-Ralli Kuopio
3) 3.-4.3. SM Jyväskylän Talviralli, Jyväskylä
4) 19.-20.5. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 16.-17.6. SM Itäralli, Joensuu
6) 11.-12.8. SM-Ralli, Lahti
7) 29.-30.9. SM-Ralli, Kokkola

SM-sarja sosiaalisessa mediassa