Facebook Twitter Email Pinterest

Vanajanlinna Ralli esittäytyi Rovaniemellä

09.02.2011 /

VanajanlinnaTunturi.jpg

Vanajanlinnan catering-rekka sai arvovaltaisia vieraita, kun Riitta Salin, Mikko Hirvonen ja Jarmo Lehtinen istahtivat lounaalle Pekka Vihman vieraiksi kuuntelemaan lisää toukokuun rallista. Kuva: Jarno Saari

Lauantaina 14. toukokuuta järjestettävä Vanajanlinna Ralli oli näyttävästi esillä, kun Ralli SM -sarja käynnistyi tammikuun viimeisenä viikonloppuna Rovaniemen Arctic Lapland Rallyn merkeissä.

Vanajanlinna Rallin uusi esite ja tiedote julkaistiin Ralli SM -sarjan lehdistötilaisuudessa Rovaniemellä. Myös Vanajanlinnan Catering -rekalla tulevan kesän SM-rallitapahtuma oli hyvin esillä sarjan avauskisan aikana.

Rekalla poikkesivat kuulumisia vaihtamassa MM-sarjan avausta odottelevat Mikko Hirvonen ja Jarmo Lehtinen lounastaen Fordin tiedotusjohtaja Riitta Salinin ja Vanajanlinnan Pekka Vihman kanssa.

Ralli SM -avauksen jälkeen ilmestyneissä alan lehdissä, Vauhdin Maailmassa ja Hanaa-lehdessä, Vanajanlinna Rallilla jo oli näyttävä kokosivun ilmoitus, jossa mainostettiin tulevaa kilpailua sekä Vanajanlinnan palveluja. Seuraavaksi kilpailutapahtumaa markkinoidaan Ralli SM -sarjan Mikkelin osakilpailussa vajaan kahden viikon kuluttua.

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Jani Salo 107.5 pistettä Alavuden UA (R5)
2. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
3. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 61 pistettä MäntsMK (R5)
4. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 51 pistettä SaarUA (R5)
5. Juha Salo / Mikko Markkula 49.5 pistettä Karkkilan UA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2021

1) 15.-16.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 5.-6.2. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola
3) 28.-29.5. SM Länsirannikon ralli, Varsinais-Suomi
4) 18.-19.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 4.-5.9. SM Ralli Oulu
6) 1.-2.10. Kokkolan UA 60-v SM Juhlaralli

SM-sarja sosiaalisessa mediassa