Facebook Twitter Email Pinterest

Kesäkausi avataan Vanajanlinnassa

04.03.2011 /

pp-sm-tiippana.jpg

Ralli SM -sarjan ensimmäinen kesäkilpailu 2011 on Hämeenlinnassa, Hotelli Vanajanlinnan ympäristössä ajettava Vanajanlinna Ralli toukokuun 14. päivä. Kilpailukeskuksena toimii Vanajanlinna ja yksi erikoiskokeista ajetaan aivan linnan pihapiirissä.

Vanajanlinna Ralli poikkeaa jonkin verran Ralli SM -sarjan muista osakilpailuista. Järjestäjät ovat suunnitelleet uusia kuvioita sekä kilpailijoille että yleisölle.
"Olemme tehneet rallin seuraamisen nyt todella helpoksi ja mielenkiintoiseksi. Loistavat puitteet ja mahtavat katselupaikat tarjoavat nautinnollisen rallipäivän kaikille", kertoo järjestäjä.
"Rallin jälkeen järjestämme mahtavan rallijuhlan, joten keväinen viikonloppu kuluu vauhdikkaissa merkeissä. Nyt kannattaa tulla mukaan, SM-sarjan huippukuljettajien lisäksi mukaan on tulossa muitakin mielenkiintoisia kuljettajia."

Vanajanlinnan Vip-paketit ovat nyt myynnissä:

Vip-bussi
kuljettajaa vieraat erikoiskokeelle 1 ja 2, tarjolla on lisäksi lounas, vip-kahvitus, ohjattu tutustuminen huoltoparkkiin sekä kisamateriaali, EK-lippu sekä bussi-isännän palvelut. Vip-paketin voi hankkia hintaan alkaen 90 euroa/henkilö.

Jos kiinnostaa seurata rallin ykkös- ja kakkoserikoiskoetta Vip-helikopterista, jonka kyyditykseen liittyy myös vip-bussin ohjelma, voi paikan varata hintaan 750 euroa/henkilö.

Iltajuhlan ohjelmaa seuraamaan ja illallista nauttimaan pääsee 30 eurolla/henkilö, majoitusta 2 hengen huoneissa järjestyy alkaen 95 euroa/vrk.

Tarkempia ohjelmatietoja ja aikatauluja täsmennetään matkan varrella, mutta lisätietoja ja varauksia voi jo nyt tehdä Vanajanlinnan myyntipalvelun kautta, puh. 03-6102 202/Riikka Nieminen (riikka.nieminen(at)vanajanlinna.fi).

Tule mukaan avaamaan Ralli SM -sarjan kesäkausi vauhdikkaissa merkeissä Hämeenlinnan Vanajanlinna Rallissa! Tervetuloa!

Pisteet top 5

1. Mikko Heikkilä / Topi Luhtinen 86 pistettä MäntsMK (R5)
2. Emil Lindholm / Reeta Hämäläinen 85 pistettä NHD (R5)
3. Teemu Asunmaa / Marko Salminen 79 pistettä Alavuden UA (R5)
4. Juha Salo / Mikko Markkula 63 pistettä Karkkilan UA (R5)
5. Aleksi Röyhkiö / Ville Mannisenmäki 43 pistettä PR-Racing (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2021

1) 15.-16.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 5.-6.3. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola
3) 28.-29.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Lieto
4) 18.-19.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 13.-14.8. Top Building Ralli, Lahti
6) 25.-26.9. SM KokUA 60-v Juhlaralli, Kokkola

SM-sarja sosiaalisessa mediassa