Facebook Twitter Email Pinterest

SM2-luokassa todella tiukkaa

14.05.2011 / SM2-luokassa todella tiukkaa

Ralli SM

SM2-luokan kuljettajien kommentteja kolmen erikoiskokeen jälkeen. Kärkitaistelussa on tiukkaa, sillä Andreas Amberg on vain 0,5 sekuntia Marko Mäntyä perässä. Esapekka Lappi tippui kärkitaistelusta kakkoserikoiskokeella ja Kalle Pinomäki valitteli auton levottomuutta. Jaro Kinnunen on hyvässä vauhdissa, eroa kärkeen on vain kaksi sekuntia. Jussi Vainionpää on jäänyt "jo" 8,9 sekuntia. Kommentit on kerätty AT:lle saapumisjärjestyksessä.

Esapekka Lappi, 22:s + 2.52,0 sekuntia:
Kakkosella hävittiin minuuttitolkulla, kun järjestäjä ajatti meidät lähdössä sellaisiin uriin, että auto jäi mahasta kiinni, eikä päästy mihinkään viivalta. Peli on pelattu, katsotaan nyt ajetaanko loput pätkät.

Kalle Pinomäki, kahdeksas + 11,7 sekuntia:
Huonosti on mennyt. Autossa on jokin häikkä, se on ihan äärettömän levoton, eikä tunnu menevän suoraa ollenkaan, vaan vetelee joka suuntaan. Ei vielä luovuteta, katotaan, saadaanko huollossa auto kuntoon.

Ville Hautamäki, viides + 9,4 sekuntia:
Ykkönen tuli vähän ehkä mamoillen, mutta kakkonen tuli ihan ok. Kolmosella oli vähän ohjelmaa, mutta ihan ok. Katotaan nyt, jos saadaan kiristettyä vauhtia.

Jaro Kinnunen, kolmas + 2,0 sekuntia:
Pohjat kolmoselle, nyt on auto ihan varmaan paras asfaltilla, mitä tässä porukalla kellään. Tosi hienosti on mennyt, varsinkin kakkonen tuli niin hyvin, että rehellisesti on sanottava, etten pystyisi kovempaa ajamaan. Vähän se nyt tässä "syökin", etten niin hyvällä ajolla pystynyt silti pohja-aikaan.

Jukka Korhonen, kuudes + 9,8 sekuntia:
Hyvin on tässä lähtenyt kisa käyntiin, ykkösellä oli sellainen "semi" suoritus ja kakkonen tultiin omasta mielestä ja tällä autolla ihan tarpeeksi hyvin. Puhdas ura on ollut, hyvin on saanut tulla. Ei näillä autoilla tule mitään tilanteita, kun ei näillä saa vauhtia tarpeeksi.

Andreas Amberg, toinen + 0,5 sekuntia:
Varovasti tulin tuon kolmosen. Ykkönen ja kakkonen meni loistavasti, nyt harmittaa tämä kolmonen. Kai tässä voi olla tyytyväinen.

Toni Tahvanainen, 11:s + 17,1 sekuntia:
Ihan silleen kohtalaisesti on mennyt. Treenejä on ajettu vain 10 km, mutta mittää ressiä tässä oteta. Nautiskellaan.

Jussi Vainionpää, neljäs + 8,9 sekuntia:
Vähän varovasti olen tullut. Ykkösellä meni ihan ok, mutta kakkosella oli vähän liikaa yritystä ja sitten tuli niitä pusseja ajoon ja homma kostautui. Parissa risteyksessä vähän liikaa roikuttiin ja samalla hävittiin. Liikaa yritystä. Vähän otti auto kiinni shikaanin paaleihin, ehkä siinä meni vähän aikaa.

Marko Mänty, SM2-luokan johdossa:
Toisena oltiin ennen tätä pätkää, nyt taidetaan johtaa. Tultiin ihan puhtaasti ja hyvä atakki oli, kun jännitettiin miten pyörä pitää. Mutta hyvinhän se meni. Voitto mielessä tässä mennään ja nythän ne pitemmät pätkät on vasta edessä.

Mikko Pajunen, yhdeksäs + 12,5 sekuntia:
Ihan jees ollaan tultu. Ei mitään erikoista. Tässä sentään vähän yritettiin tässä asfalttipätkällä, mutta en nyt tiedä... Olihan siellä vähän liukasta, mutta on sen mukaan mentävä. Pieni virhe tuli, jossa vauhti tippui.

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 67 pistettä Alavuden UA (Rally2)
2. Juha Salo / Kristian Temonen 55 pistettä Karkkilan UA (Rally2)
3. Jari Huttunen / Antti Haapala 50 pistettä KiuUA (R5)
4. Lauri Joona / Tuukka Shemeikka 47 pistettä SAU (Rally2)
5. Juuso Metsälä / Jaakko Jäntti 33 pistettä KeurUA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2023

1) 12.-14.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 3.-4.2. IsoValkeinen SM-Ralli Kuopio
3) 3.-4.3. SM Jyväskylän Talviralli, Jyväskylä
4) 19.-20.5. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 16.-17.6. SM Itäralli, Joensuu
6) 11.-12.8. SM-Ralli, Lahti
7) 29.-30.9. SM-Ralli, Kokkola

SM-sarja sosiaalisessa mediassa