Facebook Twitter Email Pinterest

Dahlström hakee vauhtia Kouvolasta

08.07.2013 / Dahlström hakee vauhtia Kouvolasta

Kuluvalla kilpailukaudella valikoituja ralleja ajanut espoolainen Christoffer Dahlström paketoi neljän kuukauden ajotauon nyt tulevana viikonloppuna Kouvolassa ajettavassa SM-rallissa. Samalla yhdeksän erikoiskokeen ja noin 83 erikoiskoekilometrin mittaisessa kilpailussa kartanlukija Peter Flythströmin kanssa kilpaileva Dahlström ravistelee rattiruostetta rallivuotensa huipentumaa, kolmipäiväistä Suomen MM-rallia varten.

Kaksi vuotta sitten edellisen kerran soralla Ford Fiesta R2 -ralliautolla kilpaillut Dahlström starttaa kilpailuihin ilman menestyspaineita. Ford Fiesta Sport Trophy Finland -rallisarjassa neljättä sijaa hallussaan pitävän kuljettajan tavoitteet on asetettu hauskanpidon ja nousujohteisten tuloksien keruun puolelle. "Flat Out! No Guts! No Glory!" -teemalla niin Kouvolan vuoristoratamaisia kuin elokuun ensimmäisenä viikonloppuna Suomen MM-rallin lennokkaita erikoiskokeita valloittamaan starttaava Dahlström puhisee menohaluja.
"Ajotuntumallisesti aika nollapisteestä Kouvolan SM-ralliin starttaan eli nyt katsotaan, onko rallin ajaminen samanlaista kuin pyörällä ajaminen. Kysymys on siis siitä, että kun sen kerran on oppinut, tuleeko se taito selkärangasta? Dahlström pohdiskelee.

"Haastetta ei kummaltakaan kilpailulta puutu, koska Kouvolassa minuuttia minua myöhemmin rallireitille starttaa turboahdetulla
nelivetoisella ralliautolla ajava rallin moninkertainen suomenmestari Juha Salo ja Suomen MM-rallissa saa kierrellä edellä lähteneiden nostattamia kiviä. Hauskaa lähdetään pitämään, ja eiköhän se tavoite tule helposti täytettyä, Dahlström jatkaa.

Kouvolan SM-rallissa Dahlström ja Flythström suuntaavat rallireitille numerolla 21 ja Sorateiden Sirkuksessa eli Suomen MM-rallissa Dahlströmin sekä kartanlukija Rami Suorsan lähtönumero on 131.

PS: 100 eurolla mukaan Suomen MM-Ralliin! Lähdethän mukaan ja sinä saat:
- nimesi Ford Fiesta R2 -ralliautomme konepeltiin tai kattoon
- nimirjoituksilla varustetun kiitoskortin
- VIP-kutsun 14.9. järjestettäviin Club Aussie Bar -bileisiin, jossa käytössä muun muassa poreamme ja asiaankuuluvat juomat sopivaan hintaan.
- Toffe Dahlström Racing arpoo lisäksi:
a) 5 pulloa shampanjaa
b) 2 kpl kahden hengen rallikyyditystä
c) 2 kpl Neste Oil Ralli -rallipasseja ja ralliviikoksi 5 kpl VIP-rannekkeita Uuteen Aussie Bar Jyväskylään!

Osallistu: http://bit.ly/Vipmatka

Ilmoittautuaksesi100 euron tiimiin Suomen MM-ralliin lähetä sähköposti osoitteeseen: toffe(at)toffedahlstrom.com osoitetietoineen, saat maksutiedot.

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 49 pistettä VihUA (Rally2)
3. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 38 pistettä KoMoKe (R5)
4. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)
5. Niclas Grönholm / Kristian Temonen 31 pistettä EMSC (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. Future SM-ralli, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa