Facebook Twitter Email Pinterest

Olli Lahti hyvin valmistautuneena Kouvolaan

12.07.2013 /

Lauantaina ajettava Kouvolan SM-ralli on kauden viides osakilpailu, jonne Olli Lahti starttaa huolellisesti valmistautuneena. Viime viikonloppuna Sastamalassa testirallin ajanut Lahti on ajanut myös yhden testipäivän ja treenannut nuottia kesä-heinäkuun aikana.
"Testikisa lähellä kotimaisemia sujui hyvin. Tuloksena oli oman luokan kakkossija ja yleiskilpailun viides sija. Sastamala-rallissa oli erittäin hienot ja vaativat tiet, joten kisasta oli varmasti hyötyä nyt ajettavaan Kouvolan SM-ralliin", Lahti totesi.

Nokian UA:ta edustava Citroën C2 -kuljettaja on nyt neljän SM-osakilpailun jälkeen pistetaulukossa yhdeksäntenä, kun saldoa pudottaa edellisen osakilpailun keskeytys.

Olli Lahti ja kesäkaudella viereen istunut uusi kartanlukija Jan Lönegren nuotittavat Kouvolan SM-rallin erikoiskokeet perjantaina. Kilpailu käynnistyy lauantaiaamuna klo 9.00 ja maaliin ensimmäisiä kilpailijoita odotetaan klo 17:n jälkeen.

"Minulla ei ole tämän alueen teistä juurikaan kokemusta. Takana on vain yksi ajettu talviralli Kouvolan ympäristöstä. Tehdään perjantaina tarkkaa työtä nuotilla ja sitten hyvällä fiiliksellä kohti kisaa", Olli päätti.
(teksti ja kuva: Jarno Saari)

Pisteet top 5

1. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
2. Teemu Asunmaa / Jani Salo 88 pistettä Alavuden UA (R5)
3. Juuso Metsälä / Matti Kangas 37 pistettä KeurUA (R5)
4. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 37 pistettä MäntsMK (R5)
5. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 36 pistettä SaarUA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2020

1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi 16.-18.1.
2. SM Vaakuna-Ralli Mikkeli 7.-8.2.
3. SM Itäralli, Joensuu 28.-29.2.
4. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola 4.-5.9.
5. Pohjanmaa SM-Ralli, Seinäjoki 25.-26.9.

SM-sarja sosiaalisessa mediassa