Facebook Twitter Email Pinterest

Mikko Eskelinen tähyää kympin sakkiin

22.01.2014 /

mikkoeskelinen.jpg

Jyväskyläläinen Mikko Eskelinen, 41, starttaa nöyränä mutta silti toiveikkaana viikonloppuna ajettavaan Arctic Lapland Ralliin.
Vuosi sitten kilpailun kuudenneksi nopeinta vauhtia pitänyt Eskelinen toivoo teknisesti murheetonta suoritusta erikoiskokeilla, jotka eivät "miesmuistiin" ole koskaan olleet näin vauhdikkaassa kunnossa.

"Vuosi sitten meillä oli Super2000-auton kanssa teknisiä murheita ja kärsimme myös edellä lähteneen kanssakilpailijan aiheuttamasta tukoksesta. Toivotaan, että tänä vuonna latu pysyisi auki ja saisimme ajettua kaikin puolin ehjän kilpailun.Lumipöly on taatusti jälleen ongelma, mutta se vaivaa tasapuolisesti meitä kaikkia kuljettajia", Eskelinen kertoo.

"Työkiireiden sekä Keski-Suomen lumettomien olosuhteiden myötä testit ovat jääneet vain 35 kilometrin mittaisiksi, mutta ei anneta sen haitata, vaan painetaan kaasu pohjaan ja kiirehditään kymmenen nopeimman kuljettajan joukkoon. Helppoa se ei ole, mutta varovaisen toiveikkaana olemme, että tavoitteet täyttyvät.

Arctic Lapland Rally starttaa perjantaina klo 12 ja maalilipulle lähtönumerolla 12 ajavaa ja Printsport Racingin huoltamaa kilpailijaparia odotetaan lauantaina klo 17.50 aikoihin.
(Jani Kekoni)

Pisteet top 5

1. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
2. Teemu Asunmaa / Jani Salo 88 pistettä Alavuden UA (R5)
3. Juuso Metsälä / Matti Kangas 37 pistettä KeurUA (R5)
4. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 37 pistettä MäntsMK (R5)
5. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 36 pistettä SaarUA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2020

1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi 16.-18.1.
2. SM Vaakuna-Ralli Mikkeli 7.-8.2.
3. SM Itäralli, Joensuu 28.-29.2.
4. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola 4.-5.9.
5. Pohjanmaa SM-Ralli, Seinäjoki 25.-26.9.

SM-sarja sosiaalisessa mediassa