Facebook Twitter Email Pinterest

Kuljettajien kommentit EK2 maali

22.02.2014 /

000-kuljettaja: Tiet olivat erittäin hyvässä kunnossa, ja väkeäkin oli ihan kivasti isolla tiellä, pienemmän tien varrella tietysti vähemmän. Kaiken lisäksi katsojat olivat sijoittuneet turvallisesti pätkän varteen.

Andrey Plotnikov: Very interesting, it was just okay and I´m fine.

Gregory Berezkin: The stage was great like all the Finnish roads!

Aki Sandberg: Jäätiin näköjään joku 16 sekkaa Veikkaselle. Tosi pehmoista tietä oli nyt ajaa.

Mika Rampanen: Ei oikein häävisti mennyt, kun penkkoja pitkin mentiin. Aika pöperöä on nyt tuo tie, joten hankala on ajaa.

Niko Veikkanen: Ihan hyvin nyt kulki, auto toimi ja se on mukava juttu. Aika liukasta kuitenkin.

Juha Rytkönen: Ihan hyvin meni, on todella liukasta ja pitää olla varovainen. Irtolumi on tehnyt pätkästä todella haastavan eikä meinannut olla yhtään pitoa.

Timo Kuivinen: Todella paljon pöperöä oli ja mentiin ihan kylki edellä. Ei varmaan kello kovin hyvää tykännyt ja todella tarkkana pitää olla jatkossakin. Pikkutiet varmaan putsaantuvat loppupäälle paremmiksi.

Ville Ruokanen: Ei mitään, tultiin varmistellen ja vähän pitää opetella mutkaan ajoa. Mikäs tässä, nautitaan menosta ja annetaan mennä.

Jarkko Hosike: Vähän paremmin meni jo kuin eilinen. Oli todella liukasta ajaa! Pienen tien osuus oli ehdottomasti vaikein osuus tällä erikoiskokeella. Siellä ei juuri pitoa ollut.

Jarmo Mikkonen: Nojoo, oli melkoisen liukasta pätkällä. Pitää olla varovainen jatkossa.

Jari Kihlman: Ihan suht hyvin meni. Kolmosta sylkee koko ajan tuo laatikko, joten muutama tiukka tilanne tuli erikoiskokeen aikana. Kirrataan tänään kovaa kun eilen meni päin peetä.

Veli-Pekka Karttunen: No tota ihan hyvin meni, muutamassa paikassa vähän kustiin. Liukastahan pätkällä oli, mutta samahan se on kaikille.

Kari Hämäläinen: Paremmin tuli kuin eilen. Silti vielä vaihteet reistaa, ja vähän on niiden kanssa hakemista. Todella liukasta oli ajaa tää eka erikoiskoe!

Mikko Eskelinen: Autossa ei tuntunut olevan voimaa ollenkaan. Tarkemmin mietittynä spinnattiin tuossa pöperössäkin vähän, että melkoista menoa on.

Jussi Tiippana: Öljyn lämmöt tapissa, joten tosi hankala oli tulla pätkä läpi. Vaikeuksien takia ei toki voi olla tyytyväinen tuloksiin. Katsotaan nyt miten päästään tästä jatkamaan.

Jussi Vainionpää: Kaksi kertaa mentiin pihalle, ettei kovin hyvin lähtenyt käyntiin. Aikaa kului turhan paljon ulosajojen takia.

Ari Vihavainen: Kyllä on niin paljon irtolunta, että luotto oli pois kyllä nyt. Koitettiin tulla uria pitkin varmasti maaliin. Todennäköisesti perässä oleva porukka tulee meistä nyt ohi.

Jarkko Nikara: No ei ihan puhtaasti mennyt, meinasin lähdössä sammuttaa auton ja kerran se sitten sammuikin pätkälle ja jouduttiin käynnistelemään uudestaan. Muuten ihan hyvin meni, ei siinä mitään.

Juha Salo: Ihan ok kulki tällä kertaa, vähän varovaisesti ehkä vielä ja varsinkin pienellä tiellä jouduttiin vetämään todella tarkasti. Tästä on hyvä jatkaa kuitenkin.

Esa Ruotsalainen: EK1 Alku meni tosi hyvin, mutta lopussa meni vaihteet, ja jouduttiin tulemaan ties millä vaihteella. Hankala oli ajaa.

Kristian Kiviniemi: Rengas meni vissiin vähän ennen loppua. Ei ottanut kuitenkaan mitään osumaa, mutta näin käy aina välillä. Päästään kuitenkin vaihtamaan ja jatketaan menoa.

Teemu Asunmaa: Ihan ok startti, mutta todella liukasta on kun nostaa ajolinjan tuonne lumipöperölle. Tästä syystä koitetaan pysyä spoorissa. Käsijarrukin on nyt saatu kuntoon.

Evgeny Cherkasov: It was slippery but fun anyway. That´s the most important thing.

Kees Burger: This is really nice and we´re enjoying again! I´m a happy man at the moment and it´s fun to drive now.

Atte Kivioja: Kyllä tämä tästä pikkuhiljaa lähtee sujumaan. Ensi kerralla pitää katsoa nuotteja vähän tarkemmin, mutta yritetään pysyä uralla ja jatkaa menoa.

Reijo Heikkilä: Hikinen aamu on ollut tähän mennessä. Pito oli erikoiskokeella ihan hyvä, ei valittamista. Tästä kiristetään vielä seuraaville erikoiskokeille.

Timo Partanen: Paremmin meni kuin eilen, mutta aika ei tykännyt yhtään. Ei oikein riittänyt kantti painaa tuolla pöperössä. Vähän heikko avaus oli meiltä, mutta koitetaan parantaa.

Ville-Markus Marttinen: En mä oikein tiedä, vissiin ihan kohtuullisesti kulki kuitenkin. Jatketaan vaan menoa.

Pyry Ovaska: Paremmin tuli kuin eilen, mutta ei silti hyvin vieläkään.

Teemu Suninen: Oli ihan perussuoritus, yritettiin pitää tahtia yllä ja vähän hankalat paikat otettiin varman päälle. Pöperö teki hieman hallaa, mutta ei tässä mitään.

Max Vatanen: Kiviä oli reitillä ja autokin otti vähän osumaa. Tulin liian kovaa yhteen paikkaan ja pöperöstä jysähti kiveen, pitää katsoa huollossa, millaisia vaurioita tuli.

Matias Kauppinen: On melkoisen liukasta, pitää pysyä poorissa ja yrittää parantaa tahtia.

Jaro Kinnunen: Hyvin meni EK2, ei mitään ongelmia.

Joonas Lindroos: Ihan hyvin meni, suhteellisen ok suoritus. Tähän mennessä kulkee ja tyytyväinen voi olla, mutta tuleehan sieltä vielä poikia takaa.

Henri Haapamäki: Hyvin kulki pätkällä, liukasta pitelee, mutta ei se menoa haittaa. Antaa mennä vaan.

Samuli Vuorisalo: Kuskin puolen eturengas meni jossain pikkutiellä, oli kiviä aika paljon, mutta yritetään selvitä.

Tuomo Hassinen: Paremmin kulki kuin eilinen, saatiin vähän mukavammin rytmistä kiinni ja tästä on hyvä jatkaa.

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Jani Salo 107.5 pistettä Alavuden UA (R5)
2. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
3. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 61 pistettä MäntsMK (R5)
4. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 51 pistettä SaarUA (R5)
5. Juha Salo / Pasi Kilpeläinen 49.5 pistettä Karkkilan UA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2020

1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi 16.-18.1.
2. SM Vaakuna-Ralli Mikkeli 7.-8.2.
3. SM Itäralli, Joensuu 28.-29.2.
4. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola 4.-5.9.
5. Pohjanmaa SM-Ralli, Seinäjoki 25.-26.9.

SM-sarja sosiaalisessa mediassa