Facebook Twitter Email Pinterest

Kuljettajien kommentit EK7:n jälkeen

22.02.2014 /

Niko Veikkanen: Ihan hyvin meni, ei mitään erikoisempaa. Ajeltiin samalla tavalla kuin koko iltapäivä. Toivottavasti ei sentään ihan niin hiljaa ajettu, että GPS-laitteet olisivat näyttäneet meidän olevan paikallaan.

Ville Ruokanen: No tämä oli vähän haasteellisempi kuin edellinen pätkä. Vähän sössittiin, mutta mahtavaa oli vetää. Rovaniemeltä tänne asti tultiin ja makeaa oli, meinattiin vielä ojanpohjalle lopullisesti kaataa, mutta päästiin sieltä tällä isolla autolla mukavasti ylös.

Veli-Pekka Karttunen: Jokin hajosi, mutta koitetaan nyt päästä maaliin asti vielä.

Mikko Eskelinen: Paljon oli ongelmia, mutta oli vähän hankala ralli ja tekniikan kanssa oli tekemistä koko ajan.

Ari Vihavainen: Urakka ohi, meni risteys pitkäksi tuossa ja ajettiin vaan läpi. Panokset meni jo edellisellä pätkällä, mutta kuitenkin tuli pisteitä. Sähköongelma ollut meillä tässä näin, mutta auto on toiminut hyvin mutta vähän meinasi jäädä ihmisetkin alle, kun siellä autoa käännettiin.

Jarkko Nikara: Läpi tultiin, ei mitään. Vielä viimesissä mutkissa pieni tilanne ja meinasi mennä aika leveäksi. Selvittiin kuitenkin niin ihan hyvä fiilis.

Juha Salo: Kaikki on kunnossa ja meno on ollut hyvää.

Joni Nikko: Ihan ok, ei oikein tämä lenkki tullut hyvin. Ehkä väärä rengasvalinta tänne soralle, harmi kun aiemmin osuttiin puuhun eikä oikein meno maistunut.

Reijo Heikkilä: Noh, ensimmäisellä viidellä kilometrillä löi molempiin pyöriin niin kovaa. Pelkäsin että meni rengas, mutta ei sittenkään. Kyllähän talviralli saisi olla talviralli, mutta eihän näille keleille voi mitään.

Timo Partanen: Ihan kohtuullisen tyytyväinen olen. Pysyttiin nuotilla hyvin, mutta välillä hölläsin vähän turhan paljon. Tällainen suoritus tällä kertaa ja toivottavasti ensi kerralla menee paremmin.

Ville-Markus Marttinen: Ei mitään, maaliin päästiin ja se riittää tänään.

Teemu Suninen: Ei ollut mitään ongelmia, tultiin ihan hyvin ja pitäisi olla samanlainen tulos kuin aiemminkin.

Pyry Ovaska: Vaikea viikonloppu, ei ole kulkenut missään vaiheessa eikä koneessakaan ollut kaikki kohdallaan.

Olli Lahti: Ihan hyvin meni, saatiin edellä oleva kiinni ja jouduttiin ohittamaan. Vähän tietysti siinä menee keskittyminen mutta hyvä suoritus yleisesti.

Vesa Lehmussaari: Joka jarrutuksessa mentiin poikittain ja päästettiin siinä sitten Lahti ohitse myöskin. Ei hirveän nappiin mennyt.

Max Vatanen: Hieno lopettaa näin upealla pätkällä. Hyvä viikonloppu kun päästiin maaliin. Saatiin kilometrejä alle ja hyvää kokemusta: siinä se oli.

Henri Kolsi: Ei tämä oikein lähtenyt tänä viikonloppuna. Yritetään ensi kerralla sitten taas uudestaan.

Matias Kauppinen: Lataus hävisi puolivälissä pätkää ja ohjaustehostin katosi myöskin. Toivottavasti Mikkelin keskustaan päästään, jos ei muuten niin taksilla sitten.

Joonas Lindroos: No joo ihan hyvin ajallisesti, mutta ei varmaan ole enää piikin piikkiä pyörissä. Saa nähdä piisasiko voittoon tänään, meinasi tulla näillä renkailla aika paljon tilanteita, mutta ei kovempaa pystynyt vetämään.

Henri Haapamäki: Renkaat oli joo ihan loppu ja Joonas sai meidän selkärangan napsahtamaan. Jäi hyvä maku viikonlopusta ja pystyttiin vastaamaan kärkimiesten aikoihin.

Ville Hautamäki: Urakka on ohi, arvaa montako piikkiä meillä on renkaissa jäljellä? Edellisellä pätkällä jouduttiin vaihtamaan vasen rengas kun se oli ihan loppu, ja turpaan tuli varmaan minuutilla.

Joose Kojo: Nyt oli jo vähän ajamista jopa, ei väliä monensiako oltiin. Alku oli niin takkuamista, mutta nyt kun alkoi tulla tilanteita niin tietää taas, että ajetaan rallia ja on hauskaa.

Jarkko Savolainen: Siinähän se meni taistellessa, ei ollut kuitenkaan enää mitään pitoa lopussa. Ihan hyvä maku jäi ja nyt arvotaan, tuliko voitto vai ei.

Topi Tulla: Renkaat loppui jo ennen puoltaväliä ja kitkoilla tultiin. Kai lopputulos on ihan kohtuullinen, kun tuosta edestä putosi niin monta pois.

Kimmo Immonen: Kyllähän tästä voi vielä jotain tulla, kun säädetään autoa. Opittiin ajamaan taas lisää ja kivaahan tämä on!

Tuomo Hassinen: Rengasrikko tuli hieman ennen puoltaväliä ja päätettiin, että vaihdetaan. Ei oltaisi varmaan päästy rikkinäisellä maaliin kuitenkaan.

Lasse Lahikainen: No yllättävän hyvässä kunnossa tämä pätkä oli, melkein jopa paremmassa kuin ensimmäisellä kerralla. Ihan kohtuullinen suoritus.

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Jani Salo 107.5 pistettä Alavuden UA (R5)
2. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
3. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 61 pistettä MäntsMK (R5)
4. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 51 pistettä SaarUA (R5)
5. Juha Salo / Pasi Kilpeläinen 49.5 pistettä Karkkilan UA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2020

1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi 16.-18.1.
2. SM Vaakuna-Ralli Mikkeli 7.-8.2.
3. SM Itäralli, Joensuu 28.-29.2.
4. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola 4.-5.9.
5. Pohjanmaa SM-Ralli, Seinäjoki 25.-26.9.

SM-sarja sosiaalisessa mediassa