Facebook Twitter Email Pinterest

SM Pohjanmaa-ralli, kommentit EK6

14.06.2014 /

EK6 Teemu Suninen: Hyvin tuli, mutta Olli Lahti oli kaatanut tossa reitillä, ja meinattiin itekin vetää samassa kohtaa. Lahti ei pääse jatkamaan enää. Omaan ajoon ja sijoitukseen olen tyytyväinen!

EK6 Henri Haapamäki: Ihan ok, koitettiin tulla aika kovalla ja se näky vähän tossa kellossa. Ei ollut ihan puhdas suoritus... Puhdas linja oli, mutta muutamassa kohdassa jotain reikiä, ne on aika pahoja, mutta kyllä tää oli ihan hyvä.

EK6 Joonas Lindroos: Kovaa löi joku kivi vasempaan eturenkaaseen ja ohjaus meni hetkeksi jäykäksi. Sitten se kuitenkin palautui ennalleen ja saatiin ajettua normisti pätkä läpi.

EK6 Ville Hautamäki: Nyt hymyilyttää tässä vaiheessa, täysin puhdas oli tää vika. Hieno fiilis!

EK6 Kimmo Linden: Jokseenkin tyytyväinen olen tähän kisaan. Aika pitkä tauko oli tässä, ja kartturilla vieläkin pidempi, niin meni hieman taas opiskellessa.

EK6 Topi Tulla: Siinähän toi meni, ei kauheen hyvin. Varottiin aika paljon kaikkea...

EK6 Anssi Rytkönen: Nyt loppu kilsat kesken, oltais voitu ajaa vaikka toinen samanlainen ralli heti perään! Hitaasti syttyvää sorttia taidetaan olla. Kiitokset järjestäjille hienoista teistä ja hyvin järjestetystä kilpailusta!

EK6 Mikko Lukka (Evgeny Cherkasovin kartturi): Ei alkuun mennyt ihan putkeen, mutta loppua kohden vähän parani.

EK6 Jussi Pikkuaho: Viimenenhän meni tossa nyt ilman jarruja, ne katos, tultiin tää loppu sitten sillai, että päästiin maaliin. Hyvä maku jäi tästä, tosi hienosti järjestetty kaikki!

EK6 Reijo Heikkilä: Lisää kilsoja pitäis tällä autolla saada vaan, kun kerta koko ajan paranee! Hyvä maku jäi ja ennen kaikkea aina on mukava ajaa rallia!

EK6 Juha Koljonen: Oli oikeen mukava ralli ja ihan hyvin tää meni. Vähän on muisti vissiin mennyt, kun ei näitä teitä ihan ulkoa muista

EK6 Kristian kiviniemi: Hieno ralli oli muuten, mutta harmittavasti nelosella alkoi ongelmat. Nyt täytyy toivoa kovasti, että vehkeet kestää maaliin.

EK6 Teemu Asunmaa: Ihan ok meni, ei meillä vissiin ollut mitään kiirettä. Tän päivän alku oli tosi huono, mutta siitä vähän saatiin parannettua.

EK6 Juha Salo: Se meni nyt niin kuin meni. Ei mikään huippusuoritus, mutta tuo toinen sijoituskin kelpaa. Vähän oli väärät asetukset autossa, eikä kuskikaan ihan täydessä lyönnissä, mutta suhteellisen kelpo suoritus loppujen lopuksi.

EK6 Kaspar Koitla: it was good now. I hope we won :)

EK6 Karl Kruuda: Well it was good.

EK6 Joni Nikko: Viimeinen köröteltiin läpi kun meni tämä homma pipariksi siellä vitosella. Pikkusen otin siellä riskiä ja meinattiin kaatua, mutta loppujen lopuksi spinnattiin. Hävittiin siinä sitten se 30sek, joten leikki oli siinä vaiheessa ohi.

EK6 Jussi Vainionpää: Nikara oli ojassa, keula oli tiellä ja olivat sinne pysähtyneet. En tiedä pystyvätkö jatkamaan.

EK6 Jukka Ketomäki: Ei voi kun kiittää kaikkia, jotka tän auton kanssa on töitä tehnyt. Kyllä tää oli onni, että maaliin päästiin!

EK6 Jari Kihlman: Lappalainen on tottunut pakkaseen, niin meinaa olla lämmintä ja soijaa pukkaa! Ajettiin rauhallisesti kun nähtiin, että Nikara oli tuolla nutullaan. Kivat tiet ja hyvin järjestetty ralli!

Maali Henri Haapamäki: Kokonaisuudessaan ihan hyvä päivä. Lopussa meni vähän reuhaamiseks, mutta oli tosi hyvä tää nyt.

Maali Teemu Suninen: Oma duuni tehtiin mahollisimman hyvin tänään, vaikka alkuun olikin vähän ongelmia. Kehityksen suhteen ollaan ihan oikeessa suunnassa ja kyllähän noi MM-rallit on mulle tosi iso juttu.

Maali Henri Kolsi: Tosi hienoa, että pääsee nyt tonne testeihin sitten. Askeleen lähempänä MM-ralleja, tosin ajetaan nyt mahollisimman hyvin tää SM-sarja loppuun.

Maali Ville Hautamäki: Nyt rupee taas naurattamaan, siis ihan tosi hyvä fiilis! Kaikki pelas nyt, ei ollut auton kanssa mitään ongelmia. Kaikki ongelmat on muutenkin olleet aika pieniä, että lähinnä haettu sitä auton mukavuutta sellaseksi mitä mä haluun. Mutta tää oli hauskaa niin kuin sen pitääkin olla!

Maali Juha Salo: Tosi hyvät pisteet sentäs nyt saatiin, että ihan ok. Auto on aika herkkä, reagoi tosi nopeesti vähän kaikkeen. Turussa ajetaan seuraavan kerran, eli Jyväskylä jää tänä vuonna väliin.

Maali Jukka Ketomäki: Kyllä tämä hyvältä tuntuu, täytyy ihan rehellisesti sanoa ja aika suuri helpotuskin. Ei voinut oikeen odottaa mitään tolta autola, mutta se nyt kesti onneksi, eli kiitos kaikille, jotka sen kanssa on töitä tehneet. On tää hieno voittaa kotona!

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Jani Salo 107.5 pistettä Alavuden UA (R5)
2. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
3. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 61 pistettä MäntsMK (R5)
4. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 51 pistettä SaarUA (R5)
5. Juha Salo / Pasi Kilpeläinen 49.5 pistettä Karkkilan UA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2020

1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi 16.-18.1.
2. SM Vaakuna-Ralli Mikkeli 7.-8.2.
3. SM Itäralli, Joensuu 28.-29.2.
4. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola 4.-5.9.
5. Pohjanmaa SM-Ralli, Seinäjoki 25.-26.9.

SM-sarja sosiaalisessa mediassa