Facebook Twitter Email Pinterest

Kommentit EK4

27.09.2014 /

Ralli SM.jpg

EK4 Risto Pietiläinen (Kari Hämäläisen kartturi): SM1-luokassa enää muutama auto jäljellä, joten ois varmaan voitu ajaa kauden paras suoritus. Kari Hämäläinen sairastui tuossa yöllä vatsatautiin eikä pystynyt tänään jatkamaan ajamista.

EK4 Timo Partanen: Johonkin osuttiin ja rengas tai jotain muuta meni rikki. Jouduttiin tulemaan varovaisesti.

EK4 Ilkka Kariste: Mukava pätkä, heittoja ja hyppyjä riitti. Tullaan se mitä nämä kädet antavat myöden.

EK4 Reijo Heikkilä: Tämä EK ei sovi tämmöselle miehelle jolla on lentopelko!

EK4 Atte Kivioja: Yritetään kiristää tahtia. Osuttiin tuossa johonkin kiveen niin hurjasti, että lähti ratti käsistä.

EK4 Teemu Asunmaa: Meillä on toinen etuiskari poikki, joten ajetaan nuottivauhtia ja tarkastellaan nuotteja tulevia vuosia varten.

EK4 Tuomo Mäkinen (Tommin veli): Ainakin omasta mielestäni olen velipoikaa parempi ihan kaikessa. Pikkupoikina painittiin Tommin kanssa ja olin pistänyt sen selälleen. Tommi sitten kysyi äidiltä, että kumpi on voitolla ja äiti ei uskaltanut vastata, koska Tommi olisi suuttunut jos olisi kuullut olevansa häviöllä.

EK4 Juha Salo: Aika varovasti tultiin, meillä ei ole nyt syytä urheilla sen kummemmin. Ajetaan omaa ajoa ja kisa alkaa vasta tauon jälkeen.

Kartturi Marko Salminen: Rauhallisesti on tultu ja kiristetään iltalenkillä sitten enemmän.

EK4 Joni Nikko: Nyt on yritetty tulla ihan rauhassa ja en oikein tiedä mitä tässä pitäisi yrittää. Koitlaa ei ainakaan kiinni saada enää.

EK4 Karl Kruuda: When you get the touch with this stage it´s great to drive and I enjoyed a lot!

EK4 Ari Vihavainen: Aamun eka oli vaikea, mutta nämä seuraavat tuli jo ihan hyvin. Toisella kierroksella pito paranee ja pystytään varmasti parantamaan. Koivulahdessa voisi olla iskunpaikka.

EK4 Jussi Vainionpää: Tuli ihan kohtuu hyvin, mutta piti 4-vaihdetta pitää päällä, joten oli vähän ylimääräistä tekemistä. Tiedetään vika, mutta hirveästi ei ole tehtävissä.

EK4 Mika Rampanen: Edellisellä pätkällä tais osua takakulma johonkin, niin toinen valo roikkuu johdon varassa. Tämä EK tuli ihan hyvin ja tietä pitkin.

EK4 Vesa Hirvonen: On se hieno tie! Vielä kun luottaisi autoon ja nuottiin, niin tästähän voisi tulla jotakin.

EK4 Aki Sandberg: Aika paljon oli mutkia ja hiton hienoa touhu! Ajallisesti ei tainnut tulla mitään, mutta tuommosta pitää tien olla rallissa! Cherkasov oli kaatanut autonsa.

EK4 Timo Pitkäniemi: Hienoja hyppyjä vedettiin, mutta Kirsi (kartturi) löi vähän päätänsä yhdessä loikassa.

EK4 Tuomo Hassinen: En tiedä miten meni, mutta kivaa ainakin oli! Nuotti osui oikein hyvin kohdalleen, omalle suoritukselle arvosanaksi 7.

EK4 Ismo Rajamäki: Siellähän oli romua tiellä, joten jouduttiin vähän väistelemään. Muuten tuli ihan hyvin.

EK4 Marko Malinen: Kävelyvauhdista kaadettiin. Mentiin perä edellä penkkaan ja siitä ympäri. Taitamattomuuden piikkiin menee.

EK4 Jarmo Berg: Savo oli nimensä veroinen, vähän tultiin ylilujaa! Aikamoisia hyppyjä tultiin, joten täytyy vähän varmaan vöitä kiristää jatkossa.

EK4 Topi Tulla: Hirveän hankala pätkä oli enkä saanut rytmistä millään kiinni. Kuskin pitäisi opetella ajamaan, niin tästä voisi tullakin jotain.

EK4 Jarkko Savolainen: Kannatti tämän erikoiskokeen takia tulla Tampereelle, ihan sikahienoa oli laskea tulemaan!

EK4 Janne Seluska: Ei voi sanoa, että kovin tyytyväinen olisin suoritukseen. Meille pohjoisen pojille tämmöiset erikoiskokeet on aika myrkkyä.

EK4 Esa Ruotsalainen: Meni vähän tarkkaillessa tuota autoa, kun se ei ihan täydellisesti toimi nyt. Moottorissa jotain häikkää.

EK4 Joonas Lindroos: Nyt tuli ihan hyvin ja autokin toimi, joten ihan OK. Hautamäki oli kaatanut puolessa välissä pätkää, siellä oli nostopuuhat menossa.

EK4 Teemu Suninen: Vaikeata on! Tehot loppuu ja mittarit välkkyy, joten koitetaan siirtymällä ladata akkua. Hemmetin rankkaa tulla kun ohjaustehostin reistailee.

EK4 Henri Haapamäki: Nyt alkaa pikkuisen löytää jo sitä juonta, jonka takia tänne on tänä viikonloppuna tultu.

EK4 Samuli Vuorisalo: Alatukivarsi on vissiin hajalla kun ei meinaa kääntyä normaalisti. Kässärillä joutuu avittamaan.

EK4 Ville-Markus Marttinen: Hieno pätkä, todella hieno! Vielä kun olisi kanttia vähän enemmän, niin ois makeeta, mutta oli nytkin.

EK4 Olli Lahti: Vähän meni yliyrittämiseksi, isoa sladia ja muuta. Rytmi on hakusessa kun hölmöiltiin siellä sillalla aamulla, hakemiseksi mennyt.

EK4 Jari Huttunen: Aika on ihan OK, mutta nuotti oli aika rohkea. Alussa tultiin aika leveetä liippiä ja lopussa vähän rauhoteltiin.

EK4 Pyry Ovaska: On se uskomaton pätkä! Pirun vaikea oli ja ei se mitenkään erityisen hyvin tullut.

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Jani Salo 107.5 pistettä Alavuden UA (R5)
2. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
3. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 61 pistettä MäntsMK (R5)
4. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 51 pistettä SaarUA (R5)
5. Juha Salo / Pasi Kilpeläinen 49.5 pistettä Karkkilan UA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2020

1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi 16.-18.1.
2. SM Vaakuna-Ralli Mikkeli 7.-8.2.
3. SM Itäralli, Joensuu 28.-29.2.
4. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola 4.-5.9.
5. Pohjanmaa SM-Ralli, Seinäjoki 25.-26.9.

SM-sarja sosiaalisessa mediassa