Facebook Twitter Email Pinterest

Kommentit EK7

27.09.2014 /

Ralli SM.jpg

EK7 Timo Partanen: Tukivarsi on vääntynyt ja haritti hirveesti ennen huoltoa, mutta nyt tuli jo hyvin. Hieno pätkä oli ja silta tultiin varovasti.

EK7 Ilkka Kariste: Lopussa pääsin nätisti ohi tuosta edellä ajavasta. Silta tultiin järkevästi ja otettiin vauhti pois reilusti.

EK7 Kaspar Koitla: No mistakes so it was OK.

EK7 Juha Salo: Ei valittamista ja sillallakin oli jo pitoa, joskaan ei se nyt ekalla kerrallakaan mitenkään ihmeellinen ollut.

EK7 Joni Nikko: Oli kyllä tuuria! Meinattiin kaatua, mutta tässä vaan ollaan. Välillä tuli ihan hyvinkin ja pito oli hyvä.

EK7 Karl Kruuda: It was good but lines are not so clear because of the second run and I have to work still hard with the steering wheel.

EK7 Jussi Vainionpää: Hauskaa oli ja rattia sai pyörittää niin, että hiki valu! Mukavaa on tulla ja jatketaan samaan malliin.

EK7 Mika Rampanen: Hyvin tuli tämäkin erikoiskoe, mutta kyllä nuo pojat menee vaan kovaa. Yritetään tässä opetella ajamaan nelivetoisella.

EK7 Vesa Hirvonen: Very fine thanks! My serviceman put uudet renkaat alle and our budget is very small.

EK7 Aki Sandberg: Tämä EK oli ihan siirtymää, en tiedä mikä tässä nyt on. Jotenkin varmistelen ihan liikaa nyt ja yritystä pitäisi olla enemmän.

EK7 Timo Pitkäniemi: Hyvältä näyttää ja taitaa meillä olla jäsentenvälisissa isommat pokaalit ja autot kuin Hannulla.

EK7 Tuomo Hassinen: Ihan OK tultiin läpi eikä siltakaan ollut nyt liukas.

EK7 Ismo Rajamäki: Vähän spoorilla ajelua oli, mutta sillan jälkeen ei törmätty mihinkään, niin hyvä näin.

EK7 Marko Malinen: Tämä pätkä meni suht puhtaasti, että mitään isompia sössimisiä ei tullut. Samalla tahdilla loppuun asti.

EK7 Topi Tulla: Siinähän se tuli, mutta aika ei taida riittää mihinkään. Treenata pitäisi vaan enemmän, että tulisi rohkeutta ajoon.

EK7 Jarkko Savolainen: Nyt saatiin rallihiki päälle! Nyt alettiin jo ajamaan kilpaakin, mutta katsotaan miten nuo muutkin ajelee.

EK7 Janne Seluska: Tuntui ainakin, että tuli hyvin, mutta katotaan mitä kello näyttää. Viimeisessä risteyksessä meinasi upota ojaan, mutta onneks nousi vielä ylös.

EK7 Joonas Lindroos: Auto röpöttää taas, vaikka vaihdettiin uusi kaasuläppäkin. Yli 6000 ei pelaa yhtään eikä jaksa mennä. Olisi se mukavampi ehjälläkin joskus ajaa.

EK7 Henri Haapamäki: Tämä oli eka pätkä, joka tuli hyvin. Tehtiin vähän erilainen rengasvalinta ja pito on paljon parempi. Mun puolesta voitais aloittaa kisa uudestaan, nyt on nimittäin luottokin kohillaan.

EK7 Samuli Vuorisalo: Todella siististi tuntui tulevan, mutta katotaan mikä tuo aika on. Tuntuu ainakin niin hauskalta, että annetaan mennä vaan!

EK7 Ville-Markus Marttinen: Vähän kierreltiin kiviä, mutta muuten tuli mukavasti.

EK7 Esa Ruotsalainen: 1min 20s tuli AT:ta. Tällä erikoiskokeella kierreltiin vähän kiviä.

EK7 Jari Huttunen: Ajan perusteella ihan OK, mutta pitäis oppia ajamaan tätä autoa vielä paremmin kun meinaa mennä roiskimiseks välillä.

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Jani Salo 107.5 pistettä Alavuden UA (R5)
2. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
3. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 61 pistettä MäntsMK (R5)
4. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 51 pistettä SaarUA (R5)
5. Juha Salo / Mikko Markkula 49.5 pistettä Karkkilan UA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2021

1) 15.-16.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 5.-6.2. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola
3) 28.-29.5. SM Länsirannikon ralli, Varsinais-Suomi
4) 18.-19.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 4.-5.9. SM Ralli Oulu
6) 1.-2.10. Kokkolan UA 60-v SM Juhlaralli

SM-sarja sosiaalisessa mediassa