Facebook Twitter Email Pinterest

Osallistu arvontaan, voita liput SM Vaakuna-Ralliin!

10.02.2015 / Osallistu arvontaan, voita liput SM Vaakuna-Ralliin!

Kuinka monta osakilpailua Ralli SM -sarjan kaudella 2015 ajetaan? Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan 2 kpl rallipaketteja Mikkelin SM Vaakuna-Ralliin! Yksi paketti sisältää rannekkeen yhdelle henkilölle. Rannekkeella on vapaa pääsy kaikille erikoiskokeille sekä perjantaina että lauantaina. Lisäksi paketti sisältää lähtöluettelon, reittikartan ja rallilehden.

Osallistumaan pääset osoitteessa http://on.fb.me/1z6IWY9 tai Instagramissa www.instagram.com/ralli_sm (Instagramin käyttöä varten tarvitset sovelluksen tabletille tai älypuhelimeen)

ARVONNAN SÄÄNNÖT

JÄRJESTÄJÄ

AKK Sports Oy/Ralli SM ("AKK Sports Oy" tai "järjestäjä"),
Kellokukantie 7
01300 Vantaa

OSALLISTUMISOIKEUS

Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 15-vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien AKK Sports Oy:n työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA

Kampanja-aika alkaa 10.2.2015 ja päättyy 18.2.2015 kello 12.00.

OSALLISTUMINEN

Arvontaan voi osallistua vastaamalla arvontakysymykseen Ralli SM -sarjan Facebook-sivulla tai Instagramissa.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan kaksi rallipakettia. Yksi paketti sisältää rannekkeen yhdelle henkilölle. Rannekkeella on vapaa pääsy kaikille erikoiskokeille sekä perjantaina että lauantaina. Lisäksi paketti sisältää lähtöluettelon, reittikartan ja rallilehden.

Järjestäjän edustajista koostuva raati arpoo voittajat osallistujien keskuudesta.

Vastaamme voittajille Facebookin tai Instagramin kommenttikentässä. Pääpalkinnot on noudettavissa Mikkelissä ajettavan SM Vaakuna-Rallin kilpailukeskuksesta.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

AKK Sports Oy vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Arvontaan osallistujat vapauttavat AKK Sports Oy:n sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Arvonnan järjestäjän, AKK Sports Oy:n sekä muiden mahdollisten arvonnan yhteistyökumppanien vastuu arvontaan osallistujien suuntaan rajoittuu maksimissaan näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoon tai määrään.

AKK Sports Oy ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä AKK Sports Oy:lle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja AKK Sports Oy:n niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien AKK Sports Oy:stä riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin, Twitterin, YouTuben tai Instagramin käyttöehtoja.

Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, AKK Sports Oy:llä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta.

AKK Sports Oy pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Ralli SM -sarjan Facebook ja Instagram sivulla.

Arvonta ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Annat tietosi AKK Sports Oy:n käyttöön, etkä Facebookille tai Instagramille. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin ja Instagramin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 45 pistettä LMM (Rally2)
2. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)
3. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 34 pistettä VihUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 26 pistettä KoMoKe (R5)
5. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 25 pistettä AlavUA (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa