Facebook Twitter Email Pinterest

AKK Sports Oy ja Checkout Finland Oy jatkavat yhteistyötä

27.01.2016 / Sami Kolsi

AKK Sports Oy:n vuonna 2014 perustama, lupaavia nuoria kuljettajia tukeva Tulevaisuuden Tähti -hanke ja Suomen suurin internetissä toimiva suomalainen maksunvälityspalvelu Checkout Finland Oy jatkavat yhteistyötä.

Tulevaisuuden Tähti -hankkeen pääpalkintona voittajalle tarjotaan osallistuminen Neste Ralliin. Hän pääsee näyttämään taitojaan Suomen MM-rallin sorateillä täydellisellä kilpailupaketilla, sisältäen R3T-ralliauton ja huoltokokonaisuuden.

"Olemme iloisia saadessamme Checkoutin jälleen mukaan Tulevaisuuden Tähti -hankkeeseemme. Nuorten tukeminen on elintärkeää suomalaisen rallimenestyksen jatkolle ja avaa myös kumppaneille mahdollisuuksia kansainvälistymiseen. Hanke osoitti voimansa jälleen juuri ajetussa Monte Carlo -rallissa, jossa MM-sarjaa nyt kiertävä vuoden 2014 Tulevaisuuden Tähti Teemu Suninen oli kisan toiseksi nopein yksityiskuljettaja", toteaa AKK Sports Oy:n projektijohtaja Kai Tarkiainen.

"Ralli on suomalaisten rakkain moottoriurheilulaji, joka on myös tähtikuljettajiemme ansiosta nostanut Suomea maailmankartalle. Nopea ja yksinkertainen verkkomaksupalvelu takaa sen, että vannoutuneimmatkin penkkiurheilijat pääsevät helposti ostamaan lippunsa Suomen parhaimpiin rallitapahtumiin ympäri maata. Checkout Finland Oy kiittää Tulevaisuuden Tähti -hanketta erinomaisesta yhteistyöstä ja takaa sen, että jatkossakin kaikki moottoriurheiluun liittyvä maksuliikenne on rallifanin käytettävissä muutamalla napin painalluksella. Nykyisellä ja tulevalla verkkomaksuliikenteen radalla me ajamme maksuliikepalveluiden tarjoajien AAA-sarjassa.” sanoo Checkout Finland Oy:n myyntijohtaja Ilkka Lehtinen.

Lisätietoja:

AKK Sports Oy: projektijohtaja Kai Tarkiainen, 040 846 6766, kai.tarkiainen@autourheilu.fi

Checkout Finland Oy: myyntijohtaja Ilkka Lehtinen, 040 820 4600, ilkka.lehtinen@checkout.fi

www.checkout.fi

Pisteet top 5

1. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
2. Teemu Asunmaa / Jani Salo 88 pistettä Alavuden UA (R5)
3. Juuso Metsälä / Matti Kangas 37 pistettä KeurUA (R5)
4. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 37 pistettä MäntsMK (R5)
5. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 36 pistettä SaarUA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2020

1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi 16.-18.1.
2. SM Vaakuna-Ralli Mikkeli 7.-8.2.
3. SM Itäralli, Joensuu 28.-29.2.
4. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola 4.-5.9.
5. Pohjanmaa SM-Ralli, Seinäjoki 25.-26.9.

SM-sarja sosiaalisessa mediassa