Facebook Twitter Email Pinterest

Jaro Kinnunen valmis kesän ensimmäiseen SM-ralliin

10.06.2016 / Jarno Saari

Viikonloppuna koittaa kesäkauden ensimmäinen Ralli SM-osakilpailu Sastamalan ja Huittisten alueella, jonne Jarospeed-tiimi lähtee haastamaan SM4-luokan muita kilpakumppaneita Honda Civicillä.
 
Enset Oy SM-ralli alkaa lauantaina aamulla ja päättyy iltakuuden aikoihin. Kilpailijat tutustuvat rallin erikoiskokeisiin perjantain aikana.
 
Kilpailussa on yhdeksän erikoiskoetta ja - nykysuuntauksesta poiketen - kaikki pätkät ovat yhteen kertaan ajettavia. Tästä toimintamallista kilpailijat varmasti pitävät ja nostavat hattua järjestäjien tekemän työn edessä.
 
- Hienoa ajaa noin monta eri pätkää. Positiivinen puoli on myös se, että tiestö säilyy hyvässä kunnossa. Nuotituksen onnistuminen on nyt suuremmassa arvossa, Jaro Kinnunen kiittelee.
 
- Kilpurin kanssa on painittu koko kevät tai oikeastaan kaikki se väliaika mitä tässä on ollut. Pientä kehitystä on tehty ja hieman teknisiä murheita ollut, mutta niistä ollaan selviydytty.
 
- Viime sunnuntaina käytiin testaamassa autoa ja suunta on selvästi oikea! Alustaa ollaan saatu reippaasti eteenpäin ja se tuo luottamusta ajoon. Kisaan lähdetään maltillisin tavoittein, koska auto on selkeästi vielä kesken. Jos kaikki toimii ja saa hyvän rytmin päälle, niin uskon vauhdin nousevan kisan edetessä varmasti.
 
Jaro Kinnunen ja kartanlukija Pasi Haataja starttaavat reitille numerolla 17.


 

Pisteet top 5

1. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
2. Teemu Asunmaa / Jani Salo 88 pistettä Alavuden UA (R5)
3. Juuso Metsälä / Matti Kangas 37 pistettä KeurUA (R5)
4. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 37 pistettä MäntsMK (R5)
5. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 36 pistettä SaarUA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2020

1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi 16.-18.1.
2. SM Vaakuna-Ralli Mikkeli 7.-8.2.
3. SM Itäralli, Joensuu 28.-29.2.
4. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola 4.-5.9.
5. Pohjanmaa SM-Ralli, Seinäjoki 25.-26.9.

SM-sarja sosiaalisessa mediassa