Facebook Twitter Email Pinterest

Esko Reiners Motorsport ja Emil Lindholm valmiina SM3-luokan kärkitaisteluun

25.01.2017 / Jani Kekoni

Tammikuun viimeisenä viikonloppuna Rovaniemen Napapiirillä ajettavassa Arctic Lapland rallissa inkoolainen Emil Lindholm ja hänen kaiken kokenut kartanlukija Tomi Tuominen kilpailevat jyväskyläläisen Esko Reiners Motorsport Oy:n ylläpitämällä Peugeot 208 R2 autolla.
 
Ralli SM -sarjan avausosakilpailussa SM3-luokan kärkikuljettajiin lukeutuva Lindholm starttaa autourheilu-uransa toiseen ns. Tunturiralliin luottavaisin mielin. Alla on hyvä kaksipäiväinen testirupeama keskisuomalaisilla erikoiskokeilla, joilla Peugeot 208 R2 on hienosti sopinut Emilin käsiin.
 
Taustalla 28-vuoden kokemus - Time Attackissa rataennätykset uusiksi
 
Vuodesta 1988 lähtien Esko Reiners on ollut niin rallin suomen- kuin maailmanmestareiden vauhdissa mukana. Hänellä on kokemusta työskentelystä niin MM-tehdastiimeissä kuin useissa yksityistiimeissä kuin viimeisen kuuden vuoden ajan omasta moottoriurheiluun keskittyneestä yrityksestään.
 
- Esko Reiners Motorsport rakentaa, ylläpitää ja huoltaa joko asiakkaan oman tai vuokraamansa kilpailukaluston niin rallissa kuin radalla. Lisäksi kattava ja nopea varaosapalvelumme pitää huolen siitä, että kilpailukalusto pysyy kilpailukykyisenä. Kuluneet vuodet olemme operoineet niin Suomessa kuin maailmalla rallin ja rata-autoilun parissa, joissa asiakkaamme ovat olleet erinomaisessa vauhdissa. Esimerkiksi radalla Time Attack -kilpailuissa asiakkaamme on rikkoneet Suomessa usean moottoriradan viralliset autojen rataennätykset rakentamillamme ja ylläpitämillämme kilpureilla, Reiners kertoo.
 
Arctic Lapland ralli käynnistyy perjantaina 27.1 klo 12 ja Lordi-aukion maalilavalle kilpailijoita odotellaan lauantaina 28.1 klo 17.45. Lindholm ja Tuominen ajavat numerolla 56.
 
Kuva: Annja Reiners

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 49 pistettä VihUA (Rally2)
3. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 38 pistettä KoMoKe (R5)
4. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)
5. Niclas Grönholm / Kristian Temonen 31 pistettä EMSC (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. Future SM-ralli, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa