Facebook Twitter Email Pinterest

Kaikki AKK:n kisatuotteet nyt samasta verkkokaupasta

09.06.2017 / Sami Kolsi

AKK Sports Oy ja yritys- sekä liikelahjoihin erikoistunut High Peak Finland Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen kausille 2017 ja 2018.

Yhteistyön myötä perustettu moottoriurheilukauppa.fi-verkkokauppa tarjoaa laajan tuotemalliston niin Neste Rallin, rallicrossin SM-sarjan, rallin SM-sarjan, kartingin SM-sarjan kuin Flying Finn 100 Race -kilpailun osalta.

Uuden verkkokaupan myötä yleisö pääsee tutustumaan kattavaan eri autourheilulajien tuotevalikoimaan. Kaikki tuotteet on tilattavissa yhdestä paikasta helposti ja vaivattomasti. 

”Keväällä solmitun yhteistyösopimuksen luonnollinen jatko on ollut perustaa koko suomalaista moottoriurheilua palveleva verkkokauppakokonaisuus. Nyt starttivaiheessa kaupasta löytyy tuotevalikoima seitsemään eri lajiin. Jatkossa tarkoitus on tarjota merchandise-tuotteita mahdollisimman moneen AKK:n alaiseen liittyvään lajiin. Tulevaisuudessa myös lajikohtainen mallisto päivittyy useammin, ja valikoimassa tulee olemaan sesonkikohtaisia tuoteuutuuksia yli lajirajojen. Esimerkiksi Neste Rallin tuotevalikoima päivittyy vielä seuraavan kuukauden ajan”, High Peakin E-commerce and Corporate Sales Manager Mika Tolonen kertoo.

”High Peakin korkealaatuiset tuotteet ja pitkä kokemus tältä alalta luovat loistavan pohjan rakentaa suomalaista autourheilukulttuuria myös fanituotteiden osalta. Samalla yhteistyön myötä Neste Rallin, Flying Finn 100 Race -kilpailun sekä SM-sarjojen tunnettuus kasvaa niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Vahvan yhteistyökumppanin myötä laaja mallisto palvelee kattavasti kaikenikäisiä autourheilufaneja", toteaa Neste Rallin promoottori Jani Backman.

Ralli SM -sarjan tuotteisiin pääset tutustumaan tästä.

AKK-Motorsport ry:n verkkokauppa jatkaa muun muassa varsinaiseen kilpailemiseen ja harrastamiseen liittyvien tuotteiden myyntiä.

Lisätietoja:
Jani Backman, Neste Rallin promoottori, AKK Sports Oy, 040-522 4346, jani.backman@autourheilu.fi 
Mika Tolonen, E-commerce and corporate Sales manager, 050-68121, mika.tolonen@highpeak.fi

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 49 pistettä VihUA (Rally2)
3. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 38 pistettä KoMoKe (R5)
4. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)
5. Niclas Grönholm / Kristian Temonen 31 pistettä EMSC (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. Future SM-ralli, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa