Facebook Twitter Email Pinterest

AKK ja Skruvat laajaan yhteistyöhön suomalaisessa autourheilussa

04.07.2017 / Rita Pasanen

Ruotsalainen Skruvat on tehnut merkittävän yhteistyösopimuksen suomalaisen autourheilun kehittämiseksi. Kahden vuoden sopimus AKK Sports Oy:n kanssa kattaa useita eri hankkeita suomalaisen autourheilun parissa aina rallin MM-osakilpailusta SM-sarjoihin sekä nuorisovalmennustyöhön. 

Vuonna 2008 perustettu, Pohjoismaiden suurin autonosia verkkokaupassa myyvä Skruvat lähtee tukemaan sekä Suomen MM-rallia, Neste Rallia, että siihen liittyvää, Tulevaisuuden Tähti -kilpailua, jonka tarkoituksena on vauhdittaa kuljettajalahjakkuuksien matkaa kohti maailman huippua. Ensi vuonna yhteistyö AKK:n kanssa vahvistuu sekä Ralli SM - ja Rallicross SM -sarjojen, että AKK Driver Academyn nuoria huippukuljettajia valmentavan ohjelman puitteissa.

”Odotamme yhteistyötä AKK Sportsin kanssa suomalaisen autourheilun tukemiseksi sen eri lajeissa, hankkeissa ja kohderyhmissä. Skruvat on tukenut jo useamman vuoden autourheilua Ruotsissa ja Norjassa, ja olemme innoissamme että pääsemme jatkamaan perinteitä myös Suomessa. Tämän kumppanuuden myötä toivomme, että suhteemme suomalaisiin kuluttajiin voimistuu ja pystymme tuomaan paremmin esille brändiämme ja tarjontaamme. Meillä on ilo palvella jo miljoonaa asiakasta Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa, ja toivomme pääsevämme palvelemaan heitä entistä runsaslukuisemmin tulevaisuudessa”, kertoo Skruvat.fi:n toimitusjohtaja Peter Jakobsson.

”Noin 1,5 miljoona suomalaista on kiinnostunut autourheilusta ja suomalaista miehistä 40% rallista. Yhteistyömme Skruvatin kanssa on esimerkillinen osoitus siitä, kuinka kansainvälinen yritys näkee suomalainen autourheilun laaja-alaisuuden ja kiinnostavuuden tavoittaa laaja kohderyhmä sekä rakentaa ammattitaitoisesti bränditunnettavuutta Suomen markkinoilla, tavoittaen niin lajista kiinnostuneet kuin autoilijatkin. Uskomme muodostuvan molemmille tahoille erittäin hedelmälliseksi,” kuvailee AKK:n kaupallinen johtaja Heli Kemppainen.

Skruvat on ollut aikaisemmin toiminut autourheilussa Ruotsin ja Norjan markkinoilla mm. Ruotsin MM-rallin sekä WRC-kuljettaja Henning Sohlbergin yhteistyökumppanina. Kesän tuo Skruvatia suomalaiselle ralliyleisölle tutuksi erityisesti 27.-30.7. Keski-Suomen sorateillä ajettavan rallin MM-sarjan klassikon, Neste Rallin myötä.

Kuva: McKlein

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 49 pistettä VihUA (Rally2)
3. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 38 pistettä KoMoKe (R5)
4. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)
5. Niclas Grönholm / Kristian Temonen 31 pistettä EMSC (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. Future SM-ralli, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa