Facebook Twitter Email Pinterest

Juuso Nordgren viides Walesissa

30.10.2017 / Juuso Nordgrenin tiedotus

Juuso Nordgren yhdessä kartanlukijansa Tapio Suomisen kanssa sijoittuivat hienosti viidensiksi WRC2-luokassa sunnuntaina päättyneessä Walesin MM-rallissa.

Rallin päätöspäivänä ajettiin yhteensä viisi erikoiskoetta. Lauantain jälkeen Nordgren löytyi luokkansa kuudennelta sijalta, mutta sunnuntain kolmannella EK:lla Nordgren pystyi nousemaan viidenneksi, kun hänen edellään ollut norjalainen Eyvind Brynildsen joutui keskeyttämään.  

- Ihan hyvä päivä oli. Kokonaisuutena täytettiin tiimin tavoite, kun ajoimme varmasti maaliin. Tyytyväinen olen, sillä Wales näytti ensikertalaiselle kyllä kaikki mahdolliset puolensa; oli liukkautta, aivan älytöntä sumua ja vesisadetta, Nordgren kertaa.

Nordgrenin tavoitteena sunnuntaille oli pitää oma sijoituksensa, sillä ero viidentenä olleeseen Brynildseniin oli yli minuutti. Nordgrenin takana Gus Greensmith vaani reilun parinkymmenen sekunnin päässä, joten ajettavaa silti riitti.

- Ei me siitä stressiä otettu, vaan annettiin tulla sen, mikä tuntui hyvältä. Eikä muiden aikojakaan hirveästi katseltu, sillä olimme katveessa melkein koko päivän, eikä puhelimen netti toiminut, Nordgren naurahtaa.

Ensimmäistä kertaa Walesissa ajanut Nordgren oli tyytyväinen maaliin pääsystä.

- Perjantain jälkeen olosuhteet olivat yllätys, sillä luulin, etteivät ne voineet siitä enää pahentua, mutta olin väärässä. Jotain kehitystä omassa ajamisessa tapahtui, sillä kisa oli nousujohteinen ja sitä tänne lähdettiin hakemaan. 

- Nyt sunnuntaina ajettiin riskittömästi ja muutama hyvä pätkäaikakin tuli tehtyä, joten ollaan tyytyväisiä, Nordgren myhäilee. 

Walesin kisan myötä Nordgrenin kausi 2017 pistettiin pakettiin, mutta ainakin hän antoi vakuuttavat näytöt Skodan tiimille osaamisestaan. 

- Tämä oli tosiaan vuoden viimeinen kisa meille, mutta eiköhän tässä loppuvuodesta ole vielä toivottavasti jotain tiedotettavaa, Nordgren vinkkaa.

WRC2-luokan ylivoimaiseen voittoon ajoi Nordgrenin ruotsalainen tallikaveri Pontus Tidemand, jolle ykkössija oli jo kauden viides. 

WRC2-luokan lopputulokset:

1. P. Tidemand                            3.07.12,2                                       

2. E. Camilli                                   +1.54,4

3. T. Cave                                      +2.03,3

4. D. Bogie                                    +2.36,1

5. J. Nordgren                              +4.04,0

Kuva: Skoda Motorsport

Pisteet top 5

1. Emil Lindholm / Reeta Hämäläinen 79 pistettä NHD (R5)
2. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 69 pistettä Alavuden UA (R5)
3. Egon Kaur / Silver Simm 65 pistettä Viro (R5)
4. Mikko Heikkilä / Samu Vaaleri 53 pistettä MäntsMK (R5)
5. Aleksi Röyhkiö / Antti Haapala 44 pistettä PR-Racing (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2022

1) 14.-15.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 4.-5.2. Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
3) 4.-5.3. SM Ralli ABC Pitkälahti, Kuopio
4) 13.-14.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 17.-18.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki (FIA ERT)
6) 26.-27.8. SM Ralli, Mikkeli
7) 30.9.-1.10. SM Ralli, Kouvola

SM-sarja sosiaalisessa mediassa