Facebook Twitter Email Pinterest

Samuli Vuorisalo avaa SM-kautensa Mikkelissä

16.02.2018 / Samuli Vuorisalon tiedotus

Tulevana viikonloppuna Mikkelin seudulla kurvaillaan Ralli SM -sarjan toinen osakilpailu SM Vaakuna-Ralli. Viime kauden SM3-luokan pronssimitalisti Samuli Vuorisalo avaa oman kisakautensa yhdessä kartanlukija Henri Arpiaisen kanssa tänä viikonloppuna. Kaksikon kalustona toimii viime kauden lopusta tuttu Opel Adam R2 -kilpuri. 

- Mukavat tunnelmat tässä vaiheessa, onhan sitä vettä virrannut ihan tarpeeksi viime kauden päätöskisan jälkeen. No nyt se pitkä odotus taas palkitaan ja päästään taas tositoimiin, kun Tunturi jäi meidän osalta väliin, Vuorisalo fiilistelee.

Opel osoittautui todella kilpailukykyiseksi autoksi SM3-luokassa viime kaudella ja näin ollen myös auton osalta tunnelmat on hyvät. Itse kisasta Vuorisalo odottaa jälleen todella kovaa taistoa kärkisijoista monen kuskin välillä. 

- 60 kilometriä päästiin testaamaan autoa. Se saatiin säädettyä mieleiseksi ja luotto siihen on hyvä. Tuntuma varmasti voisi olla parempikin, mutta näillä mennään. Kyllä kova porukan seassa ollaan taas, mutta samaa kaurapuuroa nekin syö. Tehdään oma hyvä suoritus niin uskon, että sillä ollaan aika korkealla. Nousujohteista ja kehittävää ajoa kun onnistutaan suorittamaan niin olen tyytyväinen.

- Kolme kertaa aiemmin olen ollut Mikkelissä ajamassa ja olen aina tykännyt tämän seudun teistä. Nopeaa sekä hienoa kääntyilevää tiestöä uskon taas olevan tarjolla ja se on minun mieleeni. Sukka syyläriin ja katsotaan kisan jälkeen miten on mennyt Samuli toteaa lopuksi.

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 122 pistettä Alavuden UA (Rally2)
2. Jari Huttunen / Antti Haapala 120 pistettä KiuUA (R5)
3. Lauri Joona / Tuukka Shemeikka 119 pistettä SAU (Rally2)
4. Juha Salo / Kristian Temonen 119 pistettä Karkkilan UA (Rally2)
5. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 51 pistettä LMM (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa