Facebook Twitter Email Pinterest

Tukiainen suuntaa seuraavaksi Saarenmaalle

28.09.2018 / AutoFutur Racing Team

Kuljettaja-kaksikko Tomi Tukiainen ja Mikko Pohjanharju tähtäävät tämän kauden viimeiseen kansainväliseen mittelöön Eestin Saarenmaalle lokakuun 12.-13. päivä Skoda Fabia R5 autollaan. Viimeinen kauden päättävä SM rallin taisto jää nyt heiltä väliin. Kauden mittaan tuli viiden SM-osakilpailun saldona sijoitus kymmenen kovimman rallitykin joukkoon kokonaispisteissä, lopullinen sijoitus varmistuu parin viikon päästä.

Kauden lisähuipennuksen tarjosi Tomi Tukiaisen Rallisprintin Suomenmestaruus nelivetoluokassa, joka varmistui Leppävirran SM sprintissä viime viikolla. Tämä mestaruus oli Tomille jo kolmas suomen mestaruus, kaksi edellistä on aikaisemmin tullut rallin parista.

Eli kisoja kalustolla tehtiin kauden aikana 12 kertaa ja auto ja miehet olivat näyttävästi esillä monissa video- ja TV-lähetyksissä. Auton värit ja ajokamppeet uudistettiin kauden alussa uusiksi noudattaen myös uutta FuturSoftin värimaailmaa. Näin myös kaikki tukijat pääsivät näyttävästi esille monessa tilanteessa.

Saarenmaan jälkeen ollaan vielä Autokorjaamo-messuilla esillä 9.-10. marraskuuta auton ja kuskien kanssa. Siellä voit tulla katsomaan kalustoa ja haastamaan tarinaa kanssamme! 

Kauden 2019 kilpailuohjelma on vielä vahvistamatta mutta kisoissa ollaan esillä ja satsaukset tehdään suurimpien ja/tai kansainvälisten rallien ympärille.

Kuva: Toni Ollikainen/AKK

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 59 pistettä VihUA (Rally2)
3. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 53 pistettä KoMoKe (R5)
4. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 50 pistettä AlavUA (Rally2)
5. Niclas Grönholm / Kristian Temonen 49 pistettä EMSC (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. Future SM-ralli, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa