Facebook Twitter Email Pinterest

Juho Koski-Lammi pisteille Mikkelissä

09.02.2020 / Koski-Lammi Motorsport tiedotus

Juho Koski-Lammi ja Samu Vaaleri avasivat pistetilinsä Rallin SM-sarjan SM3-luokassa Mikkelin yhdeksännellä sijalla. Matkaan mahtui myös tapahtumia.

Perjantai-illan ensimmäisen pikataipaleen jälkeen, Ford-duo starttasi lauantaipäivään sijalta kahdeksan, 2,4 sekuntia kärkeen. Lauantain ensimmäisen kuudes sija nosti kaksikon osakkeita, mutta toinen erikoiskoe muutti hieman tuloksia Koski-Lammin jäätyä sumaan muutaman muun kilpakumppanin kanssa. Edessä oli auto keskellä tietä, joten autokuntien ei auttanut kuin odottaa, että tukos saatiin auki. Tästä nuorimmalle Koski-Lammin veljeksistä tuli yli kaksi minuuttia takkiin, mutta onneksi kilpailun tuomaristo päätti antaa tilanteesta kärsineille autokunnille laskennalliset ajat ja näin sijoitus ensimmäiselle tauolle oli viides.

Seuraavien erikoiskokeiden ajat seitsemäs ja viides nostivat Koski-Lammin luokassa sijalle neljä, kun siirryttiin toiselle tauolle. Tauon jälkeen kilpailun seitsemäs erikoiskoe kuitenkin tuotti Ford-kaksikolle ylimääräistä aikamenetystä ulosajon johdosta. 13 minuutin lumitöiden jälkeen matka jatkui.

– Auto hyppäsi nypyltä enemmän kuin ajattelin ja tie loppui kesken, kommentoi Juho Koski-Lammi tilannettaan erikoiskokeella seitsemän.

Kilpailun kaksi viimeistä tuli varmasti suorittaen ja pari päänahkaa vielä kiinni ajaen. Vielä kun muutama keskeytti edestä, niin sijoitus maalissa oli yhdeksäs. 

- Riskitöntä ajoa pyrittiin ajamaan viikonlopun ja koitetaan parantaa edelleen ajoa Joensuussa, kertoo Juho Koski-Lammi,

Kuva: Merita Mäkinen

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 45 pistettä LMM (Rally2)
2. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)
3. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 34 pistettä VihUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 26 pistettä KoMoKe (R5)
5. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 25 pistettä AlavUA (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa