Facebook Twitter Email Pinterest

Grano Diesel ja rallimestari Juha Salo sopivat yhteistyöstä

13.02.2020 / Marko Mäkinen

Rallin kymmenkertainen Suomen mestari Juha Salo ja Vuoden Toimisto  2020, markkinointiviestintätoimisto Grano Diesel ovat  allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, joka astuu voimaan heti. Grano  Diesel näkyy Juha Salon ja Saloracingin matkassa rallin SM-sarjassa sekä kauden oheistapahtumissa.
 
Grano Dieselin toimitusjohtaja Marko Toivonen kertoo, että nuorten  urheilu sekä vauhtilajien tukeminen ovat lähellä dieseliläisten  sydäntä. – Lähdimme tukemaan Škodan siivittämää Juhaa monestakin  syystä. Juha on tavoitteellinen huippukuljettaja, jonka toiminta on  ammattimaista ja jolla on niin sanotusti jalat maassa. Juhan alkukausi  jätti parantamisen varaa, mutta tämä on autourheilua, jossa kaikkea  voi tapahtua, Toivonen muistuttaa.
 
– Sopimus Grano Dieselin kanssa on erittäin tärkeä, ja se takaa meille  mahdollisuudet taistella yhdessä nykyisten tukijoidemme kanssa rallin  SM-sarjan mitaleista ja hyvistä sijoituksista jatkossakin, toteaa Juha  Salo.
 
Grano Diesel on kohdistetun markkinointiviestinnän edelläkävijä  Suomessa. Monikanavainen, kohdistettu markkinointi on kovan tason  kilpailuetu, jonka avulla asiakkaille rakennetaan kaupallista  menestystä. Suunnittelun ohella Grano Diesel tarjoaa tarkkaakin  tarkemmat osoitepoiminnat ja kohderyhmämääritykset, sekä  suoramarkkinoinnin putken, joka osumatarkkuudessaan ja  tuotantotehokkuudessaan edustaa alan ehdotonta huippua.Toimiston asiakkaat äänestivät jo viime vuonna Grano Dieselin finaaliin ja nyt Vuoden Toimistoksi 2020, kategoriassa keskisuuret  mainostoimistot.
 
Ralli SM-sarja 2020 jatkuu 29. helmikuuta Joensuussa ajettavalla SM Itärallilla. Sarjassa ajetaan kaikkiaan kuusi osakilpailua, joista
viimeinen 25.-26. syyskuuta Seinäjoella.
 
Kuva: Merita Mäkinen

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 46 pistettä VihUA (Rally2)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 43 pistettä AlavUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 36 pistettä KoMoKe (R5)
5. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa