Facebook Twitter Email Pinterest

Koski-Lammin Citroen-kaksikko janoaa Kouvolan teille

03.09.2020 / Koski-Lammi Motorsport tiedotus

Poikkeuksellinen vuosi on kasvattanut ajohaluja ja myös valmistautuminen supistuneeseen Rallin SM-sarjaan on ollut mielenkiintoinen ajanjakso Koski-Lammi Motorsportin tallille. Heikki Koski-Lammi ja Juho Koski-Lammi odottavat innolla Kouvolan sekä Pohjanmaan osakilpailuja. 

Talvikauden jälkeen Heikki Koski-Lammi ja kartanlukijansa Jarno Ottman ovat SM-sarjan SM3-luokan pistetilanteessa sijalla 10, niinpä mahdollisuudet mitaleille ovat käytännössä haihtuneet. Mutta panosta loppukauteen on paljon ja odotukset ovat korkealla, kun Printsport Junior Cupin pisteissä Koski-Lammi pitää hallussaan toista sijaa. Matkaa sarjakärki Henri Hokkalaan on 21 pistettä, mutta Cupin mestaruudesta kahteen viimeiseen osakilpailuun lähdetään taistelemaan toden teolla. Esimakua kaksikon taistelusta saatiin Ikaalisten harrasterallissa, kun kaksikko kävi kovaa sekuntikamppailua kääntyen lopulta Koski-Lammin hyväksi Hokkalan kärsittyä teknisistä ongelmista.

- Moottori on käyty nyt kesän aikana läpi ja testattu, että kaikki pelaa. Voittaa pitää, jos meinaa taistella Cupin voitosta ja se on ainoa tavoite Kouvolaan sekä Pohjanmaahan, kommentoi kovaa kilpailua odottava Heikki Koski-Lammi.

Juuri Seinäjoen Ammattikorkeakoulussa insinööriopinnot aloittaneella Juho Koski-Lammilla varmasti suurin muutos loppukauteen on kaluston vaihtuminen. Nuoremman Koski-Lammin turbo Fiesta vaihtui kesällä takaisin vanhaan tuttuun Citroen C2:seen. Ja auto on tuntunut tarttuvan mukavasti myös itse kuljettajan käteen. Kartanlukijansa Samu Vaalerin kanssa myös Ikaalisten harrasterallissa vauhtiaan koittaneena, Koski-Lammi lähtee luottavaisena Kouvolaan.

- Tavoitteena on ajella ehjästi ja rennosti maaliin. Ilman paineita on mukava startata Kouvolan nopeille teille, kertoo Juho Koski-Lammi.

Kuva: Oona Katila

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 45 pistettä LMM (Rally2)
2. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)
3. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 34 pistettä VihUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 26 pistettä KoMoKe (R5)
5. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 25 pistettä AlavUA (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa