Facebook Twitter Email Pinterest

Kalle Rovanperän ja Jonne Halttusen driftausnäytös huipentaa mestaruusjuhlat

15.12.2022 / Secto Automotive Rally Finland / Viestintä

Jyväskylässä juhlitaan 16.12. vuosikymmenten tauon päälle rallin maailmanmestareita, kotikylän tallia TOYOTA GAZOO Racingia, Kalle Rovanperää ja Jonne Halttusta.

Illan päätteeksi, monipuolisen tapahtuma-alueen ja upean lavaohjelman jälkeen nähdään vielä mestariluokan driftausta, kun Kalle ja Jonne valtaavat talvisen Lutakonaukion vauhtiajon merkeissä. Illan loisteen päättää ilotulitus, joka on nähtävissä Lutakonaukiolta.

Paikalle kannattaa saapua ajoissa – tustustu illan aikatauluun

Paviljonkiin odotetaan runsaasti ihmisiä, joten paikalle kannattaa saapua ajoissa. Paviljongin ovilla tehdään turvatarkastus ja reput sekä muut tavarat jätetään naulakkoon. Paviljongille pääsee helposti kävellen sekä julkisilla.

Kello 16.00 Paviljongin ovet aukeavat, tapahtuma-alueella mm. erilaisia aktiviteetteja kuten simulaattoriajoa, fanituotteita ja Paviljongin monipuoliset ravintolapalvelut.

Kello 17.30 alkaen aletaan suuntaamaan katseita päälavan ja varsinaisen ohjelmaosuuden suuntaan. Illan aikana lavalle nousee huikea kattaus maailmanmestareita ja suomalaisia tähtiartisteja. Suoraa lähetystä tapahtumasta voi seurata Yle Areenasta sekä Lutakonaukion isolta näytöltä.

Kello 19.50 illan huipentavat maailmanmestarien driftausnäytös sekä ilotulitus Lutakonaukiolla. Paviljonki sulkee ovensa.

Iltaa voi tämän jälkeen jatkaa keskustan monipuolisissa ravintoloissa, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Paviljongilta.


Rallin mestaruusjuhlan järjestää Jyväskylän kaupunki yhteistyössä AKK Sports Oy:n, tapahtuma- ja messukeskus Paviljongin, Rajupajan, Ylen ja Suomen Pyrotekniikka Oy:n kanssa perjantaina 16.12.2022 Paviljongissa, Jyväskylässä.


Kuva: McKlein

Pisteet top 5

1. Lauri Joona / Tuukka Shemeikka 103 pistettä SAU (Rally2)
2. Jari Huttunen / Antti Haapala 100 pistettä KiuUA (R5)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 97 pistettä Alavuden UA (Rally2)
4. Juha Salo / Kristian Temonen 85 pistettä Karkkilan UA (Rally2)
5. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 40 pistettä LMM (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2023

1) 12.-14.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 3.-4.2. IsoValkeinen SM-Ralli Kuopio
3) 3.-4.3. SM Jyväskylän Talviralli, Jyväskylä
4) 19.-20.5. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 16.-17.6. SM Itäralli, Joensuu
6) 11.-12.8. Future SM-ralli, Lahti
7) 29.-30.9. SM Kokkola Ralli, Kokkola

SM-sarja sosiaalisessa mediassa