Facebook Twitter Email Pinterest

VL Management Oy tukemassa nuoria rallilupauksia eteenpäin

20.12.2023 / Juho Koski / VL Management tiedotus

VL Management Oy on perustettu tarkoituksenaan tarjota tukea ja konsultointia nuorille, urallaan eteenpäin pyrkiville kuljettajille. Yrityksen perustaja Ville Laakso on pitkän linjan autourheiluharrastaja, joka on tuttu näky viime kaudelta nelivetoisen Ford Fiesta Rally3:n puikoissa. Laakson visiona on valjastaa kokemus autourheilun ja liiketoiminnan yhdistämisestä nuorten kuljettajien eduksi.

VL Management osoittaa tukeaan kahdelle lupaavalle nuorelle suomalaiskuljettajalle, 
Raoul Dahlqvistille ja Justus Räikköselle. Kaksikko piti joulupyhien alla tuntumaa yllä Vanttauskoskella järjestetyillä testipäivillä. VL Management jatkaa nuorten kuljettajien tukea myös tulevalla rallikaudella.

-Ajettiin viime viikolla parin päivän talvitestit Vanttauskoskella Justuksen ja Raoulin kanssa. Mukana oli myös vuoden 2022 Junior WRC -luokan maailmanmestari Robert Virves. Kahden päivän aikana saatiinkin arvokasta oppia mestari Virvekseltä. Operatiivisen puolen testeissä hoiti KMS Racing, Laakso kertoo.

Nuoret lupaukset kiittelivät myös Pohjoisessa järjestettyä testimahdollisuutta.

-On mahtavaa olla osana tätä yhteistyötä, ja suuri kiitos siitä kuuluu Villelle. Vanttauskoskella auto ja kuski toimivat molemmat hyvin. Tietysti kyseessä on uusi auto ja uusi vetotapa Rally3:een hypätessä, joten samanlaista luottoa ei vielä ole kuin Rally4:een, mutta se tulee pikkuhiljaa. Tiet olivat hyvässä kunnossa ja puitteet myös, vaikkei aurinko näyttäytynytkään, Räikkönen valottaa testireissuaan.

-Kaksi täyttä päivää saatiin ajettua ja kerättyä reilut 200 EK-kilometriä ilman mitään ongelmia, joten voidaan sanoa testin olleen onnistunut. Ajo tuntui parantuvan koko ajan, ja koitettiin testata vähän eri asioita auton kanssa. Virves oli mukana meitä jeesaamassa, ja saimme häneltä hyvää oppia. Opettavat ja hauskat pari päivää, kiitokset siitä Villelle, Dahlqvist jatkaa.

Kuva: VL Management

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 49 pistettä VihUA (Rally2)
3. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 38 pistettä KoMoKe (R5)
4. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)
5. Niclas Grönholm / Kristian Temonen 31 pistettä EMSC (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. Future SM-ralli, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa