Facebook Twitter Email Pinterest

Heikki Westerlund

21.05.2003 / Heikki Westerlund

Vaikkakin olen kiertänyt jo pitkään rallikilpailuja (26 v) ja SM-sarjaa ovat ajamisen halut edelleen kovat. Väsymystä tällä osastolla ei ole näkyvissä. Yhteistyökumppaneiden ja budjetin osalta ovat asiat myös kaikin puolin kunnossa. Tilanteet ovat nyt kesän kynnyksellä kuitenkin muotoutuneet sen suuntaisesti että ajohommista tulee nyt heittäytyä joksikin ajaksi täysipainoisesti muiden asioiden kimppuun. Muilla asioilla tarkoitan tulevan kesän ja syksyn työasioita sekä alustavia suunnitelmia kaudesta 2004.

Haluan korostaa ettei nyt tekemääni ratkaisuun liity mitään dramatiikkaa.

Asiat vain yksinkertaisesti täytyy nyt ajoittaa mahdollisimman oikein. Motivaatiota ajamiseen löytyy edelleen vahvasti. Itselleni järkiperäinen ja perusteltu ratkaisuni on kuitenkin nyt tämä, eli en tule mitä ilmeisimmin enää osallistumaan tämän kauden jäljellä oleviin SM-ralleihin. Vaikkakin vauhti on ollut kovaa ja viime syksyn ja alkuvuoden tulokset olivat erittäin hyviä, on ratkaisu nyt vain kylmästi tehtävä. Autourheilussa toki olen edelleen koko ajan hyvin vahvasti mukana mm. AKK:n luottamustoimien kautta.

Olen kuitenkin ajatellut jo ensi vuotta. Siihen liittyen nykyinen huippuhyvä ja tehokas A-ryhmän EVO 6 Mitsumme on nyt etsimässä uutta kuskia ja kotia. En voi valitettavasti kertoa tässä vaiheessa enempää suunnitelmistani. Yksi selkeä syy tähän on se että mitään valmista kerrottavaa ei vielä ole. Parempi kertoa asioista sitten, ja vasta sitten, kun suunnitelmat ovat varmoja ja vedenpitäviä. Kohta viisitoista vuotta kasassa ollut huoltotiimi on edelleen nipussa ja mukana tässä visiossa Mäkelän Kaken johdolla. Ali-Kipparin Ossi ja Laineen Jussi ovat Kaken ohella nämä veijarit jotka ovat uskollisesti kiertäneet monia vuosia mukana rallireissuissa.

Tiedän varsin hyvin että poltteet ajamiseen alkavat heti kun kesän SM-rallit pärähtävät käyntiin. Yritän pitää mielen maltilla ja selviytyä tilanteesta ilman pahempia vieroitus-oireita. Ja kuten lupasin, tiedotan asioista heti kun minulla on jotakin varmaa kerrottavaa.

Hessu Westerlund

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 45 pistettä LMM (Rally2)
2. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)
3. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 34 pistettä VihUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 26 pistettä KoMoKe (R5)
5. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 25 pistettä AlavUA (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa