Facebook Twitter Email Pinterest

Tommi Mäkinen Racing

13.03.2007 / Tommi Mäkinen Racing

Subaru Impreza WRX STi ralliautoja rakentava ralliautoilun nelinkertaisen maailmanmestarin yritys, Tommi Mäkinen Racing on alkukauden talvikilpailuissa todistanut rakentamiensa ralliautojen kilpailukyvyn. Vaikka Suomessa ei voittoja ole alkukauden neljässä SM-rallissa vielä tullut, on Subaru Impreza WRX STi Spec-C ralliautojen kilpailukyky tiiviin testi- ja kehitystyön tuloksena noussut uudelle tasolle.

Suomessa SM-sarjan N-ryhmän ja jopa yleiskilpailun voitto ei ole enää kuin ajan kysymys, sillä Anton Alén, Jukka Ketomäki ja Teemu Arminen ovat kaikissa neljässä ajetussa SM-kilpailussa menestyksekkäästi haastaneet kilpakumppanit Tommi Mäkinen Racingin toimittamilla ralliautoilla.

SM Peurunkarallissa N-ryhmän viiden nopeimman ralliautoilijan joukossa oli kolme Subaru Impreza WRX STi Spec-C kuljettajaa. Anton Alén oli lähellä ralliuransa ensimmäistä SM-voittoa häviten vain 4,4 sekuntia moninkertaiselle Suomen Mestarille ja SM Peurunkarallin voittajalle Juha Salolle. Jukka Ketomäki ja Teemu Arminen hienosti täydensivät Subarun vahvaa panosta ollen neljäs ja viides.

- Tiiviin kehitystyön tulokset alkavat näkyä niin tuotantoautojen MM-sarjassa kuin SM-sarjassa. Meillä on ollut kunnia olla Anton Alénin vauhdissa mukana ja seurata kuinka hän kävelee isänsä jalanjälkiä. On hieno nähdä nuoren rallikuljettajan taistelemassa kilpailujen voitoista niin MM- kuin SM-sarjoissa. SM Peurunkarallin hopeasija on erinomainen saavutus. Myös Jukka ja Teemu ajoivat hyvän suorituksen. Heillä oli loistavia erikoiskoeaikoja, joilla vahvistavat Subarun sekä kuljettajien kilpailukyvyn onnitteli Tommi Mäkinen Racingin toimitusjohtaja Esko Reiners.

SM-sarja jatkuu kevättauon jälkeen kesäkuussa. Moottorit käynnistetään 16.6 Keski-Uusimaa SM-rallissa Keravalla.

Lisätietoja löydät yrityksen kotisivuilta osoitteesta www.tommimakinen.com tai toimitusjohtaja Esko Reinersilta gsm. 040 311 0203

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 88 pistettä LMM (Rally2)
2. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 75 pistettä AlavUA (Rally2)
3. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 74 pistettä VihUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 65 pistettä KoMoKe (R5)
5. Niclas Grönholm / Kristian Temonen 49 pistettä EMSC (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. Future SM-ralli, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa