Facebook Twitter Email Pinterest

Kalle Pinomäki

16.02.2008 / Kalle Pinomäki

Kalle Pinomäki (Mitsubishi Lancer) onnistui mukavasti Laukaan SM-rallissa ja summasi kauden avauspisteensä. Debyyttikauttaan nelivetoisella turboautolla ajava turkulainen sijoittui ison N-ryhmän kilpailussa kahdeksanneksi. Kisan voittajaksi kaasutteli jälleen Juha Salo, josta Pinomäki jäi 2.07 minuuttia.

- Ihan ok siinä mielessä, että oltiin pisteillä ja ajo sujui ilman suuria virheitä. Mutta jotain nyt jäi vähän puuttumaan. Olisin odottanut hieman kovempaa vauhtia. En tiedä mistä se nyt johtui, että ero kasvoi tuollaiseksi. Ajo oli tasaista erikoiskoesijojenkin muodossa, mutta se ei riitä tässä porukassa, Pinomäki suomi itseään.

Pinomäki ja kartanlukija Matti Kaskinen tekivät silti takuuvarmaa työtä legendaarisissa rallimaisemissa Keski-Suomessa. Erikoiskoesijat osuivat välille 4-8.

- Kakkoserikoiskokeella Lankamaassa pyörähdin ja seuraavalla erikoiskokeella oli pari kertaa lähteä auto niin sanotusti täydestä kyydistä. Jarrupaikoissa oli jo vähän uria meidän lähtönumerolla, mutta muuten olosuhteet olivat mukavan talviset. Nyt pitää jatkossa vaan treenata ja miettiä mistä niitä sekunteja saisi pois. Ennen kauden alkua tämä tulos ja vauhti olisi tässä kohtaa tyydyttänyt, mutta nyt on heti nälkähalu kasvanut ensimmäisten kisojen jälkeen, Pinomäki mietti.

www.setpromotion.com

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 49 pistettä VihUA (Rally2)
3. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 38 pistettä KoMoKe (R5)
4. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)
5. Niclas Grönholm / Kristian Temonen 31 pistettä EMSC (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. Future SM-ralli, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa