Facebook Twitter Email Pinterest

Kalle Pinomäki

16.02.2008 /

Kalle Pinomäki (Mitsubishi Lancer) onnistui mukavasti Laukaan SM-rallissa ja summasi kauden avauspisteensä. Debyyttikauttaan nelivetoisella turboautolla ajava turkulainen sijoittui ison N-ryhmän kilpailussa kahdeksanneksi. Kisan voittajaksi kaasutteli jälleen Juha Salo, josta Pinomäki jäi 2.07 minuuttia.

- Ihan ok siinä mielessä, että oltiin pisteillä ja ajo sujui ilman suuria virheitä. Mutta jotain nyt jäi vähän puuttumaan. Olisin odottanut hieman kovempaa vauhtia. En tiedä mistä se nyt johtui, että ero kasvoi tuollaiseksi. Ajo oli tasaista erikoiskoesijojenkin muodossa, mutta se ei riitä tässä porukassa, Pinomäki suomi itseään.

Pinomäki ja kartanlukija Matti Kaskinen tekivät silti takuuvarmaa työtä legendaarisissa rallimaisemissa Keski-Suomessa. Erikoiskoesijat osuivat välille 4-8.

- Kakkoserikoiskokeella Lankamaassa pyörähdin ja seuraavalla erikoiskokeella oli pari kertaa lähteä auto niin sanotusti täydestä kyydistä. Jarrupaikoissa oli jo vähän uria meidän lähtönumerolla, mutta muuten olosuhteet olivat mukavan talviset. Nyt pitää jatkossa vaan treenata ja miettiä mistä niitä sekunteja saisi pois. Ennen kauden alkua tämä tulos ja vauhti olisi tässä kohtaa tyydyttänyt, mutta nyt on heti nälkähalu kasvanut ensimmäisten kisojen jälkeen, Pinomäki mietti.

www.setpromotion.com

Pisteet top 5

1. Emil Lindholm / Reeta Hämäläinen 119 pistettä NHD (R5)
2. Mikko Heikkilä / Topi Luhtinen 106 pistettä MäntsMK (R5)
3. Teemu Asunmaa / Marko Salminen 104 pistettä Alavuden UA (R5)
4. Juha Salo / Mikko Markkula 76 pistettä Karkkilan UA (R5)
5. Riku Tahko / Markus Soininen 53 pistettä PoSUA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2021

1) 15.-16.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 5.-6.3. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola
3) 28.-29.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Lieto
4) 18.-19.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 13.-14.8. Top Building Ralli, Lahti
6) 25.-26.9. SM KokUA 60-v Juhlaralli, Kokkola

SM-sarja sosiaalisessa mediassa