Facebook Twitter Email Pinterest

Jaro Kinnusella kiireinen viikko

15.02.2011 / Jaro Kinnusella kiireinen viikko

Jarospeed-tiimin kuljettaja Jaro Kinnunen ja kartanlukija Mikael Korhonen ovat ajaneet kaksi testijaksoa ennen ensi viikonlopun Mikkelin SM-rallia. Reilu viikko sitten suoritettu kahden päivän testijakso oli onnistunut ja hyvää ajotreeniä kertyi kahdella erilaisella tiellä.

Sen sijaan viime viikonloppuna ohjelmassa ollut AKK:n valmennusryhmän leiri Punkaharjulla meni Espoon UA:n kaksikolta lähes kokonaan penkin alle kilpurin tekniikkamurheiden takia.
"Enpä muista, että meillä olisi ollut kertaakaan SM-tasolla ajettaessa näin vaikeaa testiä. Oli paljon teknisiä ongelmia, joten kovin paljon ehjiä kilometrejä ei kertynyt", Jaro Kinnunen harmittteli.

"Vaihdelaatikko reistaili ja myös jarrujen kanssa oli murheita. Alkuviikolla oli kiirettä, kun autoa laitettiin takaisin kisakuntoon. Keskiviikkona aiomme ajaa vielä viimeistelytestit. Kuskin on hyvä saada vielä kunnon vedot alle ja myös koko tiimille tieto siitä, että tekniikka on kunnossa."

"Rovaniemellä kauden avauskisassa täytyi säästellä autoa, mutta uskon Mikkelin pätkien olevan paremmassa kunnossa. Odotan myös, että olemme lähempänä kärkikamppailua. En näe mitään syytä, ettei sijoitus voisi olla kirkkaasti SM2-luokan viiden nopeimman joukossa."

SM Vaakuna-ralli käynnistyy jo perjantai-iltana klo 18.00 alkaen, jolloin Suomen parhaat kuljettajat kamppailevat näyttävän yleisöerikoiskokeen paremmuuksista Mikkelin raviradan ympäristössä. Lauantaina ohjelmassa on sitten kokonainen ja vauhdikas rallipäivä.

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 88 pistettä LMM (Rally2)
2. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 75 pistettä AlavUA (Rally2)
3. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 74 pistettä VihUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 65 pistettä KoMoKe (R5)
5. Niclas Grönholm / Kristian Temonen 49 pistettä EMSC (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. Future SM-ralli, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa