Facebook Twitter Email Pinterest

Jaro Kinnusella kiireinen viikko

15.02.2011 /

Jarospeed-tiimin kuljettaja Jaro Kinnunen ja kartanlukija Mikael Korhonen ovat ajaneet kaksi testijaksoa ennen ensi viikonlopun Mikkelin SM-rallia. Reilu viikko sitten suoritettu kahden päivän testijakso oli onnistunut ja hyvää ajotreeniä kertyi kahdella erilaisella tiellä.

Sen sijaan viime viikonloppuna ohjelmassa ollut AKK:n valmennusryhmän leiri Punkaharjulla meni Espoon UA:n kaksikolta lähes kokonaan penkin alle kilpurin tekniikkamurheiden takia.
"Enpä muista, että meillä olisi ollut kertaakaan SM-tasolla ajettaessa näin vaikeaa testiä. Oli paljon teknisiä ongelmia, joten kovin paljon ehjiä kilometrejä ei kertynyt", Jaro Kinnunen harmittteli.

"Vaihdelaatikko reistaili ja myös jarrujen kanssa oli murheita. Alkuviikolla oli kiirettä, kun autoa laitettiin takaisin kisakuntoon. Keskiviikkona aiomme ajaa vielä viimeistelytestit. Kuskin on hyvä saada vielä kunnon vedot alle ja myös koko tiimille tieto siitä, että tekniikka on kunnossa."

"Rovaniemellä kauden avauskisassa täytyi säästellä autoa, mutta uskon Mikkelin pätkien olevan paremmassa kunnossa. Odotan myös, että olemme lähempänä kärkikamppailua. En näe mitään syytä, ettei sijoitus voisi olla kirkkaasti SM2-luokan viiden nopeimman joukossa."

SM Vaakuna-ralli käynnistyy jo perjantai-iltana klo 18.00 alkaen, jolloin Suomen parhaat kuljettajat kamppailevat näyttävän yleisöerikoiskokeen paremmuuksista Mikkelin raviradan ympäristössä. Lauantaina ohjelmassa on sitten kokonainen ja vauhdikas rallipäivä.

Pisteet top 5

1. Emil Lindholm / Reeta Hämäläinen 119 pistettä NHD (R5)
2. Mikko Heikkilä / Topi Luhtinen 106 pistettä MäntsMK (R5)
3. Teemu Asunmaa / Marko Salminen 104 pistettä Alavuden UA (R5)
4. Juha Salo / Mikko Markkula 76 pistettä Karkkilan UA (R5)
5. Riku Tahko / Markus Soininen 53 pistettä PoSUA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2021

1) 15.-16.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 5.-6.3. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola
3) 28.-29.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Lieto
4) 18.-19.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 13.-14.8. Top Building Ralli, Lahti
6) 25.-26.9. SM KokUA 60-v Juhlaralli, Kokkola

SM-sarja sosiaalisessa mediassa