Facebook Twitter Email Pinterest

Olli Pollari aikoo palata SM3-luokan kärkitaisteluun Uudessakaupungissa

08.09.2017 / Jani Salonen

Rallin SM-sarjassa debyyttikauttaan ajava Olli Pollari ei katso tuloslistaansa tyytyväisenä, sillä hyvien suoritusten lisäksi matkaan on mahtunut myös epäonnistumisia. Riihimäen podium sijoitus vaihtui Kouvolassa alisuorittamiseen ja nyt on tarkoitus nousta takaisin omalle tasolle.

- Jos ilmoittaisin olevani tyytyväinen saavutettuihin sijoituksiin, niin valehtelisin. Uudessakaupungissa on noustava takaisin sille tasolle, jonka tiedän olevan mahdollista. Kyllä se Kouvolan reissu sen verran korpesi, kommentoi Pollari.

Asenne nuorella miehellä on kohdallaan. Epäonnistumiset käännetään voimavaraksi ja analyysi edellisen osakilpailun romahduksesta osoitti, ettei itse ajosuorituksessa ollut moittimista. Kehityskohta löydettiin rengasvalinnasta. Päätös käytettävästä seoksesta on jätetty tällä kertaa myöhempään, eikä mutaisille teille enää lähdetä kovalla renkaalla.

Uudenkaupungin ympäristö ei ole Pollarille täysin vieras, sillä kilpailuhistoriasta löytyy yksi osallistuminen näille teille. Tiestön luonne on tiedossa ja se lisää luottamusta tekemiseen. Kauden mitalisijoja ajatellen nyt haetaan täydellistä suoritusta, eikä mies epäröi tavoitteensa kanssa. Mitataan vauhti kärkikolmikossa, mieluiten niin, että kilpakumppanit katsoisivat aikojaan Pollariin verraten.

Kuva: Jani Salonen

Pisteet top 5

1. Emil Lindholm / Reeta Hämäläinen 104 pistettä NHD (R5)
2. Egon Kaur / Silver Simm 80 pistettä Viro (R5)
3. Mikko Heikkilä / Samu Vaaleri 71 pistettä MäntsMK (R5)
4. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 69 pistettä Alavuden UA (R5)
5. Aleksi Röyhkiö / Antti Haapala 56 pistettä PR-Racing (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2022

1) 14.-15.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 4.-5.2. Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
3) 4.-5.3. SM Ralli ABC Pitkälahti, Kuopio
4) 13.-14.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 17.-18.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki (FIA ERT)
6) 26.-27.8. SM Ralli, Mikkeli
7) 30.9.-1.10. SM Ralli, Kouvola

SM-sarja sosiaalisessa mediassa