Facebook Twitter Email Pinterest

Ratkaiseva FIA Rally Star Digital Challenge -karsintakilpailu lähenee

03.05.2021 / AKK / Viestintä

Ratkaiseva neljäs ja samalla Suomen osalta viimeinen FIA Rally Star Digital Challenge-karsintakilpailu järjestetään tulevana lauantaina 8.5. ja paikkana toimii Gigantti Megastore Vantaa Tammisto.

Kilpailu on ollut erittäin tiukkaa ja taso on kova. Siitä osoituksena ovat mm. edellisen Tampereen karsintakilpailun nopein kuljettaja Ilari Lamminsivu, joka voitti viime viikonloppuna päättyneen globaalin #RallyAtHome Challenge-karsintojen viidennen kilpailun ja varmisti näin jo paikkansa Continental Final-tapahtumaan. Myös Joona Pankkonen, joka on Suomen Digital Challenge listalla sijalla kolme, sijoittui kertaalleen jo toiseksi #RallyAtHome-karsintojen toisessa kilpailussa.

Naisten osalta tilanne on pysynyt Jyväskylän karsintakilpailun jälkeen muuttumattomana. Kukaan ei ole uskaltautunut haastamaan Suvi Jyrkiäistä, eli nyt olisi potentiaalisille nopeille naisille tilaisuus tarjolla.

Vielä on siis mahdollisuus tulla lunastamaan paikka Suomen karsintakilpailuiden Top 4-ryhmään. Neljä nopeinta virtuaalikuljettajaa sekä nopein nainen lähtevät ensi vuoden tammikuussa Saksassa järjestettävään Continental Final-tapahtumaan. Lisäksi Rallin SM-sarjan SM4-luokan pistejohtaja kolmannen osakilpailun jälkeisen pistetilanteen mukaan lähtee Suomen Villi Kortti-edustajana tapahtumaan. Sinä 17-26-vuotias, joka haluat päästä näyttämään kuljettajantaitosi ihan rallin MM-sarjan huipulle saakka. Lue aiheesta lisää täältä: https://fi.fiarallystar.com/fi

Ennakkoilmoittautuminen kilpailuun päättyy ke 5.5. klo 18:00, eli nyt kannattaa varmistaa mukaan pääsy ja laittaa ilmoittautuminen sisään rekisteröitymällä tapahtumaan täällä: https://fi.fiarallystar.com/fi/vantaa-digital-challenge

Paikan päällä voi ilmoittautua mukaan ainoastaan siinä tapauksessa, että tilaa on vielä jäljellä.

Lisätietoja:

Kilpailunjohtaja Saku Jokisalo
040 564 0928
saku.jokisalo@autourheilu.fi

Kuva: OverPower.gg

Pisteet top 5

1. Mikko Heikkilä / Samu Vaaleri 130 pistettä MäntsMK (Rally2)
2. Emil Lindholm / Reeta Hämäläinen 129 pistettä NHD (R5)
3. Egon Kaur / Silver Simm 105 pistettä Viro (R5)
4. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 97 pistettä Alavuden UA (R5)
5. Aleksi Röyhkiö / Antti Haapala 58 pistettä PR-Racing (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2023

1) 12.-14.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 3.-4.2. IsoValkeinen SM-Ralli Kuopio
3) 4.-5.3. SM Jyväskylän Talviralli, Jyväskylä
4) 19.-20.5. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 16.-17.6. SM Itäralli, Joensuu
6) 11.-12.8. SM-Ralli, Lahti
7) 29.9.-1.10. SM-Ralli, Kokkola

SM-sarja sosiaalisessa mediassa