Facebook Twitter Email Pinterest

Ratkaiseva FIA Rally Star Digital Challenge -karsintakilpailu lähenee

03.05.2021 / AKK / Viestintä

Ratkaiseva neljäs ja samalla Suomen osalta viimeinen FIA Rally Star Digital Challenge-karsintakilpailu järjestetään tulevana lauantaina 8.5. ja paikkana toimii Gigantti Megastore Vantaa Tammisto.

Kilpailu on ollut erittäin tiukkaa ja taso on kova. Siitä osoituksena ovat mm. edellisen Tampereen karsintakilpailun nopein kuljettaja Ilari Lamminsivu, joka voitti viime viikonloppuna päättyneen globaalin #RallyAtHome Challenge-karsintojen viidennen kilpailun ja varmisti näin jo paikkansa Continental Final-tapahtumaan. Myös Joona Pankkonen, joka on Suomen Digital Challenge listalla sijalla kolme, sijoittui kertaalleen jo toiseksi #RallyAtHome-karsintojen toisessa kilpailussa.

Naisten osalta tilanne on pysynyt Jyväskylän karsintakilpailun jälkeen muuttumattomana. Kukaan ei ole uskaltautunut haastamaan Suvi Jyrkiäistä, eli nyt olisi potentiaalisille nopeille naisille tilaisuus tarjolla.

Vielä on siis mahdollisuus tulla lunastamaan paikka Suomen karsintakilpailuiden Top 4-ryhmään. Neljä nopeinta virtuaalikuljettajaa sekä nopein nainen lähtevät ensi vuoden tammikuussa Saksassa järjestettävään Continental Final-tapahtumaan. Lisäksi Rallin SM-sarjan SM4-luokan pistejohtaja kolmannen osakilpailun jälkeisen pistetilanteen mukaan lähtee Suomen Villi Kortti-edustajana tapahtumaan. Sinä 17-26-vuotias, joka haluat päästä näyttämään kuljettajantaitosi ihan rallin MM-sarjan huipulle saakka. Lue aiheesta lisää täältä: https://fi.fiarallystar.com/fi

Ennakkoilmoittautuminen kilpailuun päättyy ke 5.5. klo 18:00, eli nyt kannattaa varmistaa mukaan pääsy ja laittaa ilmoittautuminen sisään rekisteröitymällä tapahtumaan täällä: https://fi.fiarallystar.com/fi/vantaa-digital-challenge

Paikan päällä voi ilmoittautua mukaan ainoastaan siinä tapauksessa, että tilaa on vielä jäljellä.

Lisätietoja:

Kilpailunjohtaja Saku Jokisalo
040 564 0928
saku.jokisalo@autourheilu.fi

Kuva: OverPower.gg

Pisteet top 5

1. Juha Salo / Mikko Markkula 43 pistettä Karkkilan UA (R5)
2. Teemu Asunmaa / Marko Salminen 41 pistettä Alavuden UA (R5)
3. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 32 pistettä NHD (R5)
4. Mikko Heikkilä / Topi Luhtinen 29 pistettä MäntsMK (R5)
5. Riku Tahko / Markus Soininen 28 pistettä PoSUA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2021

1) 15.-16.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 5.-6.3. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola
3) 28.-29.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Lieto
4) 18.-19.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 13.-14.8. Top Building Ralli, Lahti
6) 25.-26.9. SM KokUA 60-v Juhlaralli, Kokkola

SM-sarja sosiaalisessa mediassa