Facebook Twitter Email Pinterest

Kalle Markkanen näyttämään vauhtiaan SM Pohjanmaa -ralliin

17.06.2021 / Kalle Markkasen tiedotus

SM Mad Croc Länsirannikon rallin pettymyksen jälkeen SM1-luokassa ajava Kalle Markkanen kartanlukijansa Kristian Temosen kanssa lähtevät SM Pohjanmaa ralliin näyttämään vauhtiaan, joka Liedon teillä jäi paikalliseen peltoon.

Viikonloppuna Seinäjoen ympäristössä ajettava kauden neljäs SM-ralli starttaa perjantaina Seinäjoen torilta. Kalle ja Kristian lähtevät reitille numerolla kahdeksan, tavoitteenaan ehjä ja nousujohteinen kisa.

- Jäi paljon hampaankoloon SM Länsirannikon rallista, kun ei päästy näyttämään vauhtiamme. Nyt nollattiin tilastokaato ja lähdetään uudella innolla SM Pohjanmaa -ralliin näyttämään, mitä oikeasti osaamme, pohtii Kalle Markkanen

Edellisen osakilpailun jälkeen tallissa on vietetty pitkiä iltoja rakentaen Skodaa uudelleen ja nyt kaikki pitäisi olla miehillä kunnossa. Pohjanmaan SM-rallin reitti sisältää kahdeksan erikoiskoetta, joista kaksi ajetaan perjantai-iltana. Kalle ja Kristian lähtevätkin reitille intoa puhkuen.

- Ainahan se on juhlapäivä, kun pääsee rallia ajamaan. Pohjanmaalla on yleensä ollut hyvä reitti, ja kilpailu on ollut kovaa joka kerta. Tiedetään, että Teemu Asunmaa menee kotiteillään kovaa, mutta haluamme mekin oman lusikkamme soppaan työntää kärkikamppailua ajatellen, hymyilee Kalle Markkanen.

Kaksikon tiiminvaihto kesäkaudelle on aiheuttanut sosiaalisessa mediassa jonkin verran pohdintaa ja Kalle Markkanen haluaakin nyt mennä eteenpäin ja jättää nämä keskustelut taakse.

- Ajamalla ja testaamalla parhaiden kuljettajien kanssa on parhaat mahdollisuudet itsekin kehittyä. Tässä ei todellakaan ole kyse palveluntarjoajasta tai mistään sen suuremmasta, vaan nimenomaan omasta kehittymisestäni rallikuljettajana, kommentoi Kalle parranpärinää aiheuttanutta tiiminvaihtoaan.

Rallin SM-sarjan neljättä osakilpailua SM Pohjanmaa rallia pääsee seuraamaan erikoiskokeiden lisäksi sosiaalisessa mediassa esim. Ralli SM-kotisivuilla, Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa tai rallin omilta kotisivuilta: http://pohjanmaaralli.fi/ 

Kuva: Jenni Kuisma

Pisteet top 5

1. Emil Lindholm / Reeta Hämäläinen 119 pistettä NHD (R5)
2. Mikko Heikkilä / Topi Luhtinen 106 pistettä MäntsMK (R5)
3. Teemu Asunmaa / Marko Salminen 104 pistettä Alavuden UA (R5)
4. Juha Salo / Mikko Markkula 76 pistettä Karkkilan UA (R5)
5. Riku Tahko / Markus Soininen 53 pistettä PoSUA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2021

1) 15.-16.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 5.-6.3. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola
3) 28.-29.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Lieto
4) 18.-19.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 13.-14.8. Top Building Ralli, Lahti
6) 25.-26.9. SM KokUA 60-v Juhlaralli, Kokkola

SM-sarja sosiaalisessa mediassa